Stockholm

I julklapp fick vi en resa till Stockholm med besök på Tom Tits, Disney on Ice och hotellövernattning. Nu har vi precis kommit hem från detta. Trötta, slitna men mycket glada och nöjda. Det började tidigt i går när vi styrde bilen till Södertälje och Tom Tits. Det experimenterades och utforskades en hel del, både av stora och små. Själv upptäckte jag att min syn blivit mycket sämre sen sist så det kanske är dags att ta fram brillorna igen. Ungarna fick bygga egna rallybilar som de sen körde race med och skulle försöka ha sönder den andras ballonger med. 
De fick koppla med el så lampor lyste och saker snurrade. Ja säg vad man inte kan göra där. Kul att se hur intressen varierar och förändras. Förra gången var det mest intressant på vattenavdelningen nu tror jag de var minst tid där. Men Noel kommer alltid tillbaka till lastbilen. Där skulle han kunna sitta och leka i timmar. 
Efter en såpbubbelshow åkte vi vidare till Globen för att bo på hotellet där. När vi ätit och lekt en stund var det skönt att krypa ner i sängen.
 
 
   
 
  
 
Idag skulle vi då äntligen (enligt Filip) få äta hotellfrukost. Mycket gott bjöds det på och självklart skulle vi sitta ute i Globen och äta.
Har kommit på att Noel kommer ihåg mycket speciella detaljer från våra resor. Nu kom han ihåg att förra gången så hade vi lyxrum med en superhäftig TV. Det var visserligen en stor reklamskärm som satt utanför vårt fönster på Tele2 arena. Han tyckte även att frukosten borde vara ännu bättre den här gången för nu hade de ju gjort om rummen, för så här såg inte rummet ut förra gången. Och det gjorde det ju inte heller. Även receptionen var omgjord. Ja det är alltid intressant att se och höra den ungen prata. Nu fick han tex ett nytt ord att sätta på sin rädsla - höjdrädd. Han har aldrig tyckt om höjder och särskilt inte att åka upp eller nerför en brant backe med bilen. "Håll i hatten, för nu kör vi", sa han igår när morfar körde nerför en backe. 
När alla var klara och redo så var det dags att inta Globen. Och så började den äntligen. Vi fick följa med Musse och hans vänner in i sagornas värld. Vi hälsade på Den lilla sjöjungfrun, Rapunsel, Skönheten och Odjuret samt alla sköna figurer i Frost. När sista tonen klingat ut sa Noel; Det här var grymt. Det gör vi om! Kan bara hålla med.
 
   
 ''
 
Nu laddar vi för att börja skola, dagis och jobb igen. Grabbarna lediga en dag till och den ska de tillbringa med mormor, morfar och kusiner. Själv ska jag på kurs och sen börjar mitt nygamla jobb. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0