bebisar

Hade Noel med mig på jobbet en stund i måndags när de andra åkte på gympa. Han fastnade i dockrummet där han dukade upp bordet och gjorde i ordning för sina bebisar som han sa. Han matade de och sen nattade han de i sängen. Till sist la han sig ner brevid de och gosade med de. Så som vi brukar ligga på kvällen när han ska sova. Det var så gulligt att se han leka med en sån inlevelse. Vad jag förstått så leker han gärna i köket/dockvrån på dagis. Kanske dags att han får en docka i julklapp???

1:a advent

Nu startar nedräkningen till jul. Saknar bara lite snö. Här är det full fart. Badrummet börjar ta form, väntar just nu på rörmokare och elektriker så vi kan göra klart.
Filip kämpar på med sina idrotter och idag gjorde han debut med att spela två mål på ishockeyn oxå. 
Noel har blivit en liten stor kille som vet vad han vill och fortfarande älskar musik. Han väntar på tomten och helst skulle han vilja ta upp tomtelådan och pynta redan nu.
För er som undrar vad de önskar sig i julklapp så kommer önskelistan här.

Filip;
* lego i alla former
* ninjadräkt eller Star wars dräkt
* lavalampa med Star wars på
* spel (tex lego, Twister, Bakugan)
* Lego Ninjago handduk

Noel;
* duplo (ej sopbil, brandbil)
* Blixten Mcqueen
* hot wheels trans jam bilar
* Byggare Bob saker
* dumpers
* Blixten Mcqueen dräkt

Hoppas ni har en härlig första advent!!!


tomten kommer

Av barn får man veta sanningen sägs det. Men det får man ta med en nypa salt men ibland får man suga åt sig av det de säger och i detta läge vill jag göra det fast jag egentligen vet bättre. Det är den lilla som varje gång han ser reklamen med Eva Röse som rider säger; Mamma där är ju du." Även när vi såg på True Talent och han såg Pernilla Andersson sa han det. Det måste vara det lockiga håret han syftar på...
Ja de är för gulliga de små liven.


RSS 2.0