Vilken helg

Ja vilken helg det har varit. Igår hade vi en heldag på Gröna Lund med kusinerna m familj. I 7 timmar åktes det karusell, utmanades det i dueller mm. Det mest fantastiska var att ingen gnällde över något. De hade bara jättekul. Noel utmanade sig själv och åkte både Nyckelpigan, Spöktåget och Lustiga Huset. Jag tror inte han kommer åka nån av de igen inom en snar framtid. Han trivdes bäst när han och Vilma åkte kärlekstunneln. 
Filip tog med sig morbror upp i Vilda Musen. Jag skriker visst för mycket. Men när han ville åka Bergoch dalbanan så var han för kort. 
 
 
Idag har vi varit i Irsta och poolspel för Filip. Första matchen var riktigt jämn medan de andra två gick det inte lika bra. Filip väntar ju på svar från sitt allergitest och idag blev en riktig prövning. Han orkade nästan en match men sedan fanns det ingen ork kvar och han fick svårt att andas. Han valde tom att avstå sista halvlek. Tycker  så synd om honom. 
 
 
 
 

medicin

Nu har Filip fått både astma och allergimedicin. Hoppas det kommer att hjälpa honom. Om en vecka ska han tillbaka och göra ett allergitest för att se vad han är allergisk mot. 
Har även hunnit med att besöka lägenheten och den fick godkänt av Filip. Förutom att köket var lite omodernt som han sa. Spisen har nämligen ingen digitalklocka. Noel är supernöjd med gungorna och sandlådan utanför.
 
Tjolahopp!!!
 

Studiebesök

 Besöket på polishuset var mycket uppskattat. Det var lyckliga killar som kom hem och berättade allt de fått se och göra. Jag tror att de hade varit i alla vrår i det huset. Men när de fick chans att pratat i polisradion med ledningscentralen blev de alla lite blyga. 
Idag jobbar jag kort dag men det blev en hel del att göra på em. Vi ska titta på lägenheten, Filip ska till läkaren och kolla ev allergi och astma och sen är det fotbollsträning. Däremellan ska vi hinna cykla och spela kula jag och Noel. Lärde honom hur vi spelade när jag var liten och det tyckte han var kul. Så nu har han ställt fram kulburken framför dörren så jag inte ska glömma bort det.
 
 
 

cykel

Man slutar aldrig att förvånas över sina barn. Noel har vägrat att cykla på sin cykel eftersom han tycker att det varit alldeles för högt. Men idag var han villig att iallafall prova. VI har ju sett att han har balansen när han cyklar på sin balanscykel så tänkte visa honom det. Tänkte ta det i hans takt så han inte skulle bli skrämd men helt plötsligt sa han bara "Jag har ju balans så släpp nu". Sagt och gjort, jag släppte och ungen drar iväg. Stanna kan han så nu behöver vi bara träna på starten.
 
 
Alldeles strax ska killarna få föja med till polishuset på visning. Det är inte så dumt att ha kompisar med pappor som jobbar där.

RSS 2.0