Mimmi blir Tilip

Så är det gjort. Nu har vi önskat skola till Filip inför hösten. Inget svårt val men nu kan vi bara hoppas på att det blir rätt enhet oxå. Annars blir det strid. Har ju inside information och vet vad jag tycker i frågan.

Vi har en liten sångfågel här hemma. Noel sjunger dagarna i ända och blandar vilt mellan pop, musikal och barnvisor. Bestämd är han oxå med vad han gillar. Veronica Maggio är en ny favorit. Även på dagis sjunger han ofta. Mitt i maten stämmer han ofta upp till sång.
Han har länge kallat Filip för Mimmi (vet inte var han fått det ifrån) men nu är det Tilip som gäller.

Idag har jag o Filip varit på kalas på Busborgen. Men först blev det en snabbis till Erikslund. Filips skor gick sönder igår så han var i desperat behov av nya. Han hade även önskat sig en skjorta till fotograferingen på fredag. Kalaset var mycket lyckat. 2,5 timmes lek och fika resulterade i en sjöblöt son som somnade gott i bilen på hemväg. Jag fick en trevlig fikastund med några mammor. 

Visar några kort från skogsutflykten vi var på. Skulle plocka svamp, blev några, men Noel var rädd för alla djur i skogen och ville inte gå själv så vi for till sjön och fikade och lekte kurragömma.

    


Lejonungar på Parken Zoo



      

Massor med folk gjorde som oss denna dag då Metall bjöd på fritt inräde. Trotts detta hade vi kul i djurparken å struntade i karusellparken...

Filip 5 år

                  

Ja så nu kommer äntligen bilderna från Filips 5 årsdag.
Det var en kille som var mycket nöjd med sitt firande som varade i tre dagar.
Temat för kalasen var dinosaurier så naturligtvis blev det även såna på tårtorna. Släkt o vänner var bjudna på lördagen och på söndagen var det killkompisarna som fick komma. Många lyckliga återseenden blev det eftersom en del av killarna börjat i skolan och de inte ses mer på dagis.
Lördagen bjöd på strålande sol och det hade vi önskat även till söndagen men istället blev det spöregn.
Men det gick ganska bra ändå. Killarna lekte och hann ut en stund mellan varven och hoppa studsmatta.
På måndagen blev det sång och paket från familjen, dagisfirande och på kvällen kom Sussi o Roger över en stund. Det var en trött kille som somnade den kvällen, men lycklig. 
Tack alla ni som kom och gjorde Filip glad på hans dag!!!

   
  

   

  

RSS 2.0