Noel 6 år

 
Ja nu har denna lilla kille blivit stor. Tänk att det redan gått 6 år sedan har valde att komma till oss. Det känns som det var igår som han tre veckor för tidigt valde att berika våra liv med hela sin personlighet. Redan från start var han en bestämd kille som visste vad han ville och den viljan och bestämdheten har han kvar. Han kan reta gallfeber på mig och verkligen sätta mitt tålamod på prov för att sen få mig att brista ut i skratt till nåt av alla hans lustigheter. Han är en liten filur som jag älskar av hela mitt hjärta.
 
Kvällen innan hans födelsedag var han prillig och hade svårt att somna så jag satt hos honom en stund och pratade.
- Mamma, ni kommer väl in till mig i morgon och sjunger?
- Ja det gör vi.
- Men då måste ni vakna före mig.
- Om du vaknar före oss kan du sätta på din tv och vänta här tills vi vaknar.
- Ja jag kan ju blunda och låtsas sova när ni kommer.
 
Nu vaknade han innan oss och låg och tittade på tv när vi kom in och sjung för honom. Det var en överlycklig kille som öppnade sina paket. Sen började han bygga både lego och playmobil kl halv sju på morgonen.
 
 
 
På fm hämtade vi upp mormor jag och grabbarna. Noel hade önskat sig en tur till legobutiken i Örebro och jag ville överraska honom med ett besök på lek och buslandet först. Det var två förvånade grabbar som klev ur bilen. Noel tittade på mig och sa; "Mamma jag ville ju till legobutiken". När jag försäkrat honom att vi skulle dit sen så blev han glad igen. Sen väntade en massa lek i flera timmar. 
När vi lekt klart åkte vi till legobutiken. Tyvärr så fanns inte det Noel ville ha så det fick bli ett stopp på ICA Maxi också. Jag nämde ju tidigare att han är envis och så blev det vid ICA. 
- Så här ser inte butiken ut som har polisen.
- Jo det här är också ICA Maxi.
- Inte Maxi bara ICA och den ser inte ut så här hemma. 
- Nej men det är samma sorts affär och de har samma saker som i Västerås.
Noel är fortfarande inte övertygad när vi går in utan försöker övertyga sig själv. "Det är samma affär och samma saker", mumlar han för sig själv. Sen blir han så glad när de har polisen han önskat sig. 
 
 
 
På kvällen åker vi till Anders och där fortsätter firandet med mer paket.
 
Lördag morgon och fix inför kalaset. Noel vill vara med och göra tårtorna och har en massa idéer om hur ett tåg ska se ut och tycker jag har för dåliga saker att göra alla detaljer med. Men till sist blir han nöjd.
 
 
Klockan tolv är han färdigklädd och vill gå ut och cykla för att ta emot gästerna på ett bra sätt. Försöker förklara att det är flera timmar kvar. Ni må tro att han var glad när det äntligen ringde på dörren och alla kom. Många fina presenter fick han så nu ska det både byggas lego och playobil samt installeras ett xbox. 
 
 

Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins

Jag önskar du får precis det du vill
Jag önskar dig världen och himlen därtill
Vet att livet väntar på dig
Och att jag alltid ska finnas för dig 

 
Älskar dig min lilla prins. Puss och Kram Mamma 
            
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uppdatering

Oj vad tiden går fort ibland. För fort ibland för att hinna med allt man vill.
 
Jag var och hälsade på grabbarna uppe i Säfsen en lördag. De ville att jag skulle komma upp och se hur duktiga de blivit i skidbacken. Hade tur med vädret, solen sken från en klarblå himmel och det droppade från taken. Killarna visade sina konster i backen. De har lärt sig så åka slalom så fort, nu åker de helt själva både i liften och backen.
Efter en stund i backen träffade vi familjen Söderberg/Lundkvist och grillade lite lunch.
När de andra fortsatte till backen gick jag och Noel ner till husvagnen för att värma oss.
Efter ett par timmar tog vi oss ut igen för att åka pulka men Noel var inte sugen på det så vi gick på after ski istället. Efter ett tag kom de andra och gjorde oss sällskap. Det blev en rolig stund med musik och skratt i goda vänners lag. Noel övergav oss alla för att stå och titta efter pistmaskinen som han för en gångs skull kunde få se åka när det var ljust ute. 
Innan jag åkte hem blev det tacos i husvagnen. 
 
 
   
 
   
 
Nu i vår ska jag och Noel gå på nybörjarkurs i orientering. Vi tjuvstartade det hela med att åka på tävling i Köping. Som tur var så var det inomhus. Det gick över förväntan. Vi hittade alla kontroller.
 
 
På annandag påsk gjorde vi en utflykt till Anundshög med klanen Gustafsson. Filip läser just nu om forntiden i skolan och de hade kommit fram till runstenar och bronsåldern så det var ett passande utflyktsmål. Alla kusinerna lekte oc vi vuxna grillade korv och hade det skönt i solen som tittade fram en stund. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0