fredagsmys

idag får vi tyvärr fredagsmysa utan anders. han o orienterarna är ute o letar efter en försvunnen farbror. redan i onsdag kväll/natt var de ute o även igår kväll. polisen har avbrutit sökandet men orienterarna ville göra ett sista försök att hitta honom. veckan har varit intensiv så det är skönt med helg.

Äntligen

Så har denna vecka sparkats igång. Idag är jag dock ledig med barnen eftersom det är stängt på både dagis o skola. Får bli en mysig hemmadag har jag tänkt mig. Får se om ungarna tycker det med. Just nu spelas det Skylanders.
I måndags började Filip på simskola och igår var det så dags för Noel att göra gymnastikdebut. Han var så stolt när han fick ta på sig sina nya adidasskor som han köpte i Stockholm. Han valde de helt själv och även en massa kläder han kunde ha på gympan, bla en dunjacka, men det var bara skorna som fick följa med hem. Att gå på gympa med Noel är stor skillnad på när Filip gick. Noel är mycket försiktigare och tar det lugnt medan Filip var lite modigare. Noel vill göra riktigt och lyssnade uppmärksamt på det fröken sa att han skulle göra precis som sin storebror. Kul att se många barn o föräldrar som vi gick på öppna förskolan tillsammans med. Nu är pluttarna stora!
 

Skylanders o bowling

Vilken vecka det har varit. Det började med att Filip hade bowlingkalas för sina kompisar. 8 grabbar i full action en hel timme. Både klot o käglor for ner med dunder o brak. Sen blev det glass o maränger men grabbarna var så trötta så nästan ingen orkade med glassen utan de ville bara ha  dricka. Filip fick öppna paket och dela ut godispåsar. Av de på Aros Fun house fick han en riktig bowlingkägla som alla grabbar fick signera. Kul minne att spara.
 
Under resten av veckan har Anders hämtat ut sin nya bil och sen varit i Umeå o jobbat. Här skulle det vara fullt upp med träningar, jobb och skola, dagis. Så det gällde att planera mat o packa varje dag.
På tisdagen startade Noels gymnastik men under den korta stund som vi var hemma för att göra oss iordning hann Noel somna så ingen gympa för vår del.
På onsdagen var det fotboll som gällde men även den blev inställd pga av tränarjobb o sjukdom. Lite snopet men det fick bli strykning o städning istället.
Torsdagen var lugn och ingen träning så Filip valde att leka med Måns, Noel somnade i soffan och jag förberedde morgondagen.
Fredag morgon vaknade jag trött. Eller Noel väckte mig 5.00 och då ville jag bara sova mera. Hade haft mardrömmar och inte sovit så bra samt att Filip väckt mig under natten. Efter ett par timmars jobb var det tandläkarbesök för Filip, sen handla lunch till honom köra honom till morfar få i mig nåt att äta på 15 minuter innan jag skulle jobba igen. Jobba, hämta Noel, åka till morfar o mormor och få fika. Äntligen helg!
Anders kom så hem och ordningen var återställd.
 
Igår åkte vi till Stockholm för att titta på Skylanders. Först fick vi stå i en lång kö för att komma in på området. Det var visst många killar som gillar spelet. Sen blev det mera köande för att ta kort och för att få spela. Tyvärr fick inte Filip spela för då skulle de ha nån turnering och han blev inte utvald. "Mamma de som jobbade där var inte snälla för de tog bara de som var stora". Men vi fick iallafall med oss både armband, tatueringar och kort. Sen blev det en jakt på Skylandersfigurer som var slut överallt men tillslut lyckades vi. Alla grabbar handlade men jag som var mest sugen hittade inget.
 
Idag är Anders på tävling, Filip spelar Skylanders i väntan på att få ringa Måns, Noel tittar på Pippi o leker med sin biltrailer o sitt paraply. Själv ska jag stryka o tvätta. På em blir det nog en tur till ICA för att storhandla och provköra nya bilen.
I morgon börjar en ny vecka med allt vad det innebär. Bara börja planera mat o packa väskor.
 
Ha det gott!!!
 

Star Wars kalas

 
Igår var det så dax för släktkalas. Det var en pirrig kille som väntade o väntade men så äntligen kom gästerna. Alla presenterna blev uppskattade och det var en lycklig kille här hemma. Det blev både fika o tårta med tillhörande sång, vilket Filip tycker är lite pinsamt. Den åldern är han i nu, allt är pinsamt som man gör. Innan några travade iväg på ishockey han alla barn o några vuxna med att leka o spela spel.
 
tårtor
  lycklig kille
blåååås
 

RSS 2.0