sjukstuga

Nu har vi haft sjukstuga här hemma i 5 dagar. Men nu börjar vi alla må lite bättre och hoppas att helgen kan ha nåt kul med sig. Kan bara säga en sak och det är att det är jobbigt att ha barn hemma när man själv mår pyton!
Nu har Filiip o Anders åkt till badhuset en stund och Noel tittar på Pippi o jag tänker vila öronen en stund.

Ha det gott i vinterkylan.

norrlandsresa

I dagarna fyra har vi varit norrut i vårt avlånga land. För att fira farfar som fyller 70 år. Hipp hipp hurra!!!
Vi planerade att åka tidigt så vi inte skulle komma fram alltför sent och ha tid på oss att stanna eftersom detta var Noels första långresa och vi inte visste hur han skulle reagera. Men varför ska allt gå som man tänkt sig.
På morgonen startade inte bilen så en viss försening blev det. Resan gick väldigt bra och det blev lite film och sömn innan vi var framme i Sundsvall för mat-och lekstopp på IKEA.
Innan vi kom därifrån hade vi hunnit bli hundägare till två små valpar, Ludwig och Simba.
I kassakön tittade Filip på mig och sa; Men mamma hur blir det nu med din allergi?
Den sista biten var jobbig och Noel började bli trött o kinkig men som tur var så somnade han en stund till och vaknade inte förrän i Hoting.
När vi svängde upp genom allén till vandrarhemmet möttes vi av massor med ljuslyktor och småtomtar varvid Filip utbrister; Vad vackert! Jag kunde inte annat än hålla med. Noel blev överlycklig av all snön som fanns.
När vi installerat oss for vi ner till farfar där faster med familj redan var. Det blev mat och sen en tur ut i snön. Jag o Noel fastnade i den djupa snön medan Filip åkte pulka.

   

Nästa morgon kom vi tidigt till farfar för frukost. Sen blev det lek i snön hela fm och korvgrillning ute i backen. In och värma oss en stund innan vi tog en tur ut igen på em. Filip åkte både skoter och pulka och efter viss tvekan åkte öven Noel skoter men pulka var inget roligt.

   



Det bästa för Noel var nog att farfar hade en skotarvagn med timmerstockar som visst är hans favorit. Han ville så gärna att de skulle lasta av och på timmerstockar.
Idag kom även familjen Westerlund och det blev full fart med alla ungarna samlade.

Lördag fm bjöd även den på utelek och idag fick Filip köra skoter själv. Anders satt bakom men Filip fick både gasa och styra själv. Tala om att han var lycklig.

 

På em var det kalasdags. Det blev god mat och tårta och en mysig kväll tillsammans. Noel somnade gott i soffan medan de stora kollade in Gladiatorerna.

   

   

  


Söndag morgon var alla en aning trötta. Sena kvällar och tidiga morgnar ger resultat. Filip ville inte åka hem men efter att ha fått köra skoter en sista gång så var det iallafall ok. Inte helt bra men med löfte om att få komma tillbaka snart så iallafall ok.

 
 
Vi hann inte åka alltför långt innan grabbarna somnade. Noel bara en timme men Filip sov ända till Sundsvall där vi stannade igen för mat- och lekstopp. Sen blev det många filmer innan vi var hemma i Surahammar igen.  



2012

Så är då 2011 slut och 2012 har gjort sitt intåg. Vi firade denna händelse hemma med familjen. Det började med en lång promenad då vi besteg Snickarbacken och tittade ut över markerna - i solskenet som värmde gott. Efter lite lunch blev det välförtjänt siesta innan vi åt 3 rätters där bla Filip gjorde milkshake. Sedan blev det TV och dans, naturligtvis till Eric Saade. Ungarna knoppade in vid 22 men vi höll oss vakna över tolvslaget iallafall. 

 Kom fram då trollet.

 Vi bestiger berg.

 Storkillen.

 Frusen kotte.

                                  
                                                                           Vi klarade det!!!

Nu ser vi fram mot ett nytt år med många spännnande händelser framför oss. Bla ska Filip in i skolvärlden och som han ser fram emot det. 16 augusti sker det men innan dess ska vi väl hinna med en del annat skoj. Legoland och 5 dagars i Halmstad har vi tänkt oss.

                                                           GOD FORTSÄTTNING PÅ 2012!!!


RSS 2.0