GRATTIS!!!

Ja här hemma är det lite svårt att få till någon datatid. Men nu kommer en liten uppdatering iallafall.

Grabbarna och farmor tog sig till naturhistoriska för att titta på dinasaurier mm. En mycket lyckad upplevelse verkar det ha varit. Dinosaurier är en stor del av Filips liv just nu. Fattar inte att de suger åt sig information så snabbt. Han kan namn, om de är kött- eller växtätare mm. Han har redan planerat för sitt dinosauriekalas i augusti.

   

  

Noel växer och frodas. Lika förvånad blir man över vad han kan helt plötsligt. När har han lärt sig det brukar jag tänka.



Var på blomkurs med tema rosa. Mycket rosa blev det. En riktig tjejdröm. Kändes så bra när jag fick beröm av läraren både en och två gånger att det blev bra. Förstår då eleverna när de blir generade när man berömmer de. För visst är det svårt att höra att man gör nåt bra men det känns så himla bra!!!

Nej nu ska vi iväg till morfar på kalas. Filip har gjort en överraskning till honom. Han har ritat en dinosaurie och ett Djurgårdsmärke och skrivit överraskning till morfar. I morgon åker Filip med mormor o morfar till Stockholm. De ska gå på ishockey och se Djurgården spela. Viktigt med lagtillhörighet. 

   

PS. Nu har vi sportlov!!!!

vart är all ledig datortid?

När Filip är vaken har han datorn men vi har inte glömt er tappra läsare, snart så kommer lite nytt.


Anders//

trassel

Oj vad tiden går fort och ändå hinner man ingenting. Snöeländet fortsätter och jag som hade vårkänslor ett tag. Allt skottande gör sig påmint i kroppen. Den ömmar och är lite stelare än vanligt.
Denna vecka har Noel haft himmelrike här hemma. Vi lämnade in köksluckorna för ommålning och då blev det fritt fram i skåpen. Vilken mardröm för oss men Noel har njutit. Nu är luckorna på plats igen, vita och snygga. Blev så himla bra!!!
Igår var vi på date min man o jag. Vi åt mat och gick på bio, Svinalängorna. Vet inte om den var bra eller inte. Tragisk är rätta ordet. Vilken öde och så har en massa barn det dagligen. Sevärd absolut men tro inte att det är en film man går oberörd ifrån.  
Idag har Filip och jag varit på film med Allis o Ullis. Det blev Trassel och den var mycket bra. Filip klarade hela filmen galant. Trots att det var lite läskigt. Båda är vi överens om att Maximus var bäst. Se den, passar både stora o små.

Nu är det dax för hemlagad pizza.

Grattis lillebror på födelsedagen (igår) vi kommer med paket på kalaset.

  

RSS 2.0