semester

Nu är vi hemma igen efter två fantastiska veckor i Laholm. Vi tog en repris från förra året och hyrde samma hus som då. Det är så mysigt och ligger precis rätt. Man har nära överallt. 
 
Vi har bla besökt Halmstad och eftersom damEM spelats där hade de ett fancamp på torget med olika aktiviteter och uppträdanden. Vi träffade bla Markoolio och en dinosaurie och gjorde egna colaburkar.
  
Medan Anders var hos oss han grabbarna med att åka både rodel och go cart.
 
Det blev många dagar på stranden och i vattnet. Första dagarna blåste det och då vägrade Noel att gå ut ur bilen. "Varför måste man åka till stranden?" undrade han. När väl blåsten lagt sig lyckades vi locka ut honom och fick han hjälp att komma över alla snäckor så badade han. 
   
    
Småkusinerna var som ler och långhalm. De lekte Peter Pan och Lena med sina prinsessor eller så var det smurfarna eller nåt annat. 
  
Vi hann även med ett besök i Ängelholm. När tjejerna var på Ullared så var grabbarna på tågmuséet. Sen var vi alla i hembygdsparken och lekte och gick på upptäcksfärd i Pytteskogen bland alla troll.  
 
Naturligtvis måste det bli minigolf. Noel talade om i förväg vilka poäng han skulle få och när bollen kom i hål skrek han hole in one. Magnus vann matchen mot sin far. 
 
Nu är vi hemma igen. Men det känns lite vemodigt. Jag säger som Filip "Där skulle jag vilja bo!" Jag trivs verkligen där nere. Kanske är det en semesterdröm men drömma kan man ju...
 

veckorna de går o går

Ja nu har det gått en massa veckor på sommarlovet och vi blandar fritt mellan nöjen och måsten.
Vi har bla varit till Parken Zoo för att titta på deras dinosaurieutställning. Valde dag med omsorg när nöjesparken inte skulle vara öppen men vad hade de gjort då? Jo de öppnade den ändå. Så när djurparken var gjord så blev det naturligtvis en stund bland karusellerna. Tycker de har en del konstiga längdregler där det inte behövs och Noel blev riktigt ledsen när han inte fick åka vissa. "Jag är ju inte liten jag är ju 4 år!"
 
   
 
Under midsommar var vi i Stockholm hela helgen. Det blev bla ett besök på Skansen. Kusinerna hade så roligt tillsammans och de minsta är så söta och så kära i varandra. "Vi är bästa vänner!"
    
  
   
 
Vi hann även med ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova. Det var Noels första besök på Cosmonova och trots att han tyckte att det var spännande så somnade han gott under filmen om isbjörnar.
  
 
Sommarkillar!!!
 
 
När Anders skulle till Borlänge o jobba liftade vi med honom och gick på Framtidsmuséet. Det är en liten mindre variant av Tom TIts och Cosmonova. Vi utforskade kroppen, fysikens lagar, byggde och konstuerade samt lärde oss en massa om rymden. Igår frågade Filip mig om sandstormen på Mars som hållit på i många tusen år, det kom jag inte ihåg ett smack om men han hade visst lärt sig det och en massa annat på filmen vi såg. 
 
   
 
Denna vecka har vi varit på Lådbilslandet. Grabbarna tre hade en underbar och rolig dag. Det var så kul att se glittret i deras ögon när de berättade hur kul de hade. Morfar/farfar fick leka flottman med alla kusinerna.
 
  
  
Nu packar vi och njuter av vädret. Snart är det semester!!!
 
 
 
 

RSS 2.0