pass

Igår var det dags för oss alla att fixa pass. Grabbarna var så nervösa för de ville inte gå till polisen. Under den långa väntetiden var de lite oroliga men när vi väl fick komma in gick allt bra. Det var bara Noel som var besviken efteråt. Han fick inte skriva sittnamn och inte heller sina fingeravtryck. När han sen fick en målarbok med polisbilar tyckte han att det var för mycket. " Typiskt, jag som inte gillar polisbilar" sa han.

födelsedag

Idag är det morfars födelsedag och då fick han följa med oss till leos lekland. Vi lekte i flera timmar allihopa. De klättrades i ställningar, åktes rutschkanor, sköts bollar, cyklades mm. Det var en härlig stund med så mycket lek. Nu hoppas vi att mormor snart blir frisk igen så hon kan vaa med o leka. Noel har länge velat sluta med nattblöjan men jag har dragit på det till vi skulle bli lediga en längre tid med tanke på störd nattsömn. I fredags var det så åntligen dags. Jag hade laddat med extra lakan o pyjamasar i närheten men när morgonen kom så var han fortfarande torr. När jag berömde honom sa han; jag sa ju att jag kan! I natt var tredje natten utan blöja och ännu ingen olycka. Hoppas det fortsätter i sammma anda.

sportlov

Nu är det snart dax för sportlov. Känns så skönt för det har varit ett par jobbiga veckor med mörker o kyla. Nu vill jag ha vår!!! Grabbarna ser fram emot att vara lediga och slippa åka iväg till dagis o skola. Filip har klagat på huvudvärk ett par dagar, vet inte om det är nåt på gång eller vad som är fel. Försökte prata med honom om det har hänt nåt på skolan men allt är bra säger han. Hoppas det släpper nu när han får vara ledig.
Noel har kommit på att morfar är pensionär och inte jobbar så han brukar fråga om han inte kan få vara hemma med morfar istället för att åka till dagis. Han har även bestämt att han ska sova hos morfar o mormor utan Filip. Det var det som var det viktigaste, ingen Filip. Får se om han är lika kaxig när den dagen kommer.

RSS 2.0