"Nej, se det snöar...

...nej, se det snöar. Det var väl roligt hurra!"
Åh vad härligt att vakna till dennna syn.





Höstlov

Nu har vi äntligen höstlov. Välkommet för både mig och Filip. Hur klarade vi oss utan det när vi gick i skolan? Filip börjar bli sitt vanliga glada jag igen. Han har varit trött och grinig flera dagar och inte riktigt orkat med sig själv eller andra. Idag var vi till öppna förskolan och lekte. Till en början var han blyg och avvaktande men sen lekte han som vanligt. Det blev lite bus med morbror i bollhavet, målning, bilkröning mm. Vi träffade några gamla bekanta och inte bara nya bebisar. Kul att se de små liven som inte är så små längre. Det går fort i barnvärlden. Imorgon blir det en lugn dag för på fredag ska vi ut öoch åka tåg och gå på mässa i Stockholm. Det blir en lång och intensiv dag. Undrar vem som är tröttast när vi åker hem????

städfirman bus och båg

 Filip kan allt själv tycker han

  Nu åker trädet.

nu var det sjukt igen...

Det känns som att vi har kommit in i någon ond cirkel som aldrig vill ta slut. Filip var pigg i nån vecka men nu är det feber, snor och hosta som gäller igen. Idag är han hemma med farmor medan vi jobbar några timmar. Sen är det lov i en hel vecka. Jag måste i och för sig jobba några timmar på måndag men då är Anders hemma med Fille. Nu ska vi utrota dagisbacillerna!!!!

He´s back!

Nu gott folk är han åter i topp, full av energi och jäkelskap så som det skall vara alltså.

Helgen har flytit på ganska fort och Filip har sovit hos Farmor å Torsten lö-söndag och hur det nu går till men där vaknar han inte före 07,30. Hemma är det senast 06. Vafrör då??

Camilla å jag var på Strike å bowlade lite sen var det mat på Lilla Å med vin å öl för att avsluta på Bishop´s Arms för ett par bägare till så man hade lagom ont i huvudet på söndag morgon när man vaknade 05,45. Fy för f-n varför gör man det när Filip är borta å man kan vila ut.
 

Mardröm

Ja vilken mardröm det är att gå till doktorn med Filip. Han börjar gråta redan på parkeringen och sedan lugnar han inte ner sig förrän vi går därifrån. Det var inget undantag igår. Jag fick vrånghålla honom medan doktorn tittade i örononen och ögonen samt lyssnade på lungorna och klämde på honom. Filip skrek, ålade och sparkade hejdlöst. "Sparkas kan han iallafall", tyckte doktorn. Sedan fick vi går och ta blodprov och då var det samma visa. Hujedamig. Men nu har vi iallafall fått konsaterat att han har en infektion i kroppen så nu blir det medicin i tio dagar. Är det nån som vill följa med Filip till doktorn nästa gång???

Köksbrand på dagis

Vilken dag det har varit idag. Först dök farfar upp som gubben i lådan och sen skulle det fotas på dagis, men jag vägrade. Och den började det brinna i köket på dagis. Alla barn fick springa ut och sen kom brandbilarna med sirenerna på och sen kom det både polisbilar och ambulans. Som tur var så gjorde ingen illa sig. Medan vi väntade på våra mammor eller pappor fick vi vara i skolans gympahall och äta mat. Vi får se om vi får vara på dagis imorgon...


Dagisbrand i Surahammar - barn evakuerade
(Uppdaterad 10.43) Räddningstjänsten och polisen larmades till en brand i köket på Skogsgläntans förskola i Surahammar på måndagsförmiddagen.

Personal och alla barn evakuerades från byggnaden och ingen människa har kommit till skada.

Brandkåren var snabbt på plats och kunde släcka branden som startat i en kastrull. Enligt räddningstjänsten gjorde dagisets kökspersonal ett rådigt första ingripande då de slängt en så kallad brandfilt över eldhärden.

De 25 barn som evakuerats från dagiset får tillbringa resten av dagen i Skogslundsskolans lilla gymnastiksal eftersom förskolebyggnaden rökskadats.

Feber i kroppen

En förklaring till att Filip var som har var igår morse kan vara att han några timmar senare fick feber, så det var bara att åka till dagis o hämta honom. I morse var han sitt vanliga pigga, glada jag igen. Härligt att se glimten i ögat igen!!!

Barn till salu

I morse var lillkillen billig. Ingenting passade. Han skulle bra smörgås själv och blev arg när det inte gick och när jag skulle hjälpa till blev han arg för det och så höll det på med allt ända tills vi kom fram till dagis och han fick se Emma. Tack gode gud för det! Var har han fått det humöret ifrån???? Trotsåldern ska väl inte komma förrän i treårsåldern?

VAB!

Vab är vård av barn å det har vi ägnat oss åt senate tre dagarna då snor å hosta inte vill ge sig men nu hoppas vi att det blir dagis två dagar allafall. Så när man är hemma med försäkringskassan som bidragsgivare får man försöka tvätta, starta om dvd spelaren med Nalle Puh å leka en del. Just nu sover det lilla livet så skönt å jag får en stund vi datoren.. Å då hittar man bilder från vårat 30+ läger för nybörjare av judo som vi var på så här är ett par bilder "lånade " av judosnubben på photobucket. Där finns flera av blandad kvalité. På den lilla syns mankan å jag till vänster. Om ni tror på mig vann jag den matchen.



Vid frukost idag kom det en, ja ni ser själva å då var ju frukosten klar tyckte "putte" Sen blev det kökslunch vid bänken med pannkakor..

   

Hoj å stoj!


RSS 2.0