vab

Ja så tog förkylningen över igen. Båda grabbarna har en längre tid hostat o snorat och allra helst Filip. Han har kämpat länge men nu fick han ge sig. Med feber och nästan ingen röst fick han krypa ner i sängen och vila. 
 
Mycket hände förra veckan och det känns som att allt gick fort. När jag gick från jobbet i onsdags hade jag meddelande från Anders att jag skulle ringa på en gång. Trodde genast att nåt dåligt hänt men allt handlade som tur var om huset. Vi hade fått ett bud och de ville ha ett motbud. Bara en timme senare var huset sålt. Vi var dessutom tvungna att skriva kontrakt dagen därpå eftersom de skulle resa bort. Så det blev till att fixa med allt på jobbet under kvällen. 
Dagen därpå skrevs alla papper och nu hoppas vi på att besiktningen går bra.
 
I fredags hade vi fest på jobbet. Eller fest o fest, vi träffades o åt god mat. Kul att kunna sitta i lugn o ro och få prata det är inte så ofta vi hinner göra det annars. 
 
Lördag morgon var inte Filip på topp men ett kalas på Leos Lekland stundade. Det blev till att vila så mycket som möjligt innan vi skulle åka. Båda grabbarna och jag själv för den delen hade några roliga timmar den eftermiddagen men på kvällen fick Filip feber och båda var rejält trötta o hostiga.
 
Så nu har vi vilat och kurerat oss i två dagar och nu känns det som att de är på g igen. 
 
Snart ska jag spana i den ensamma mammornas kamp efter kärlek.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0