mässa

Nu är vi hemma igen från våran mamma-son helg i Stockholm. VIken underbart skön och rolig helg vi har hafr tillsammans jag o Filip. 
Vi startade vår resa lördag morgon och jag var ganska så nervös om jag skulle hitta och att allt skulle gå bra. Detta var första resan som jag kör alldeles själv till Stockholm utan någon annan vuxen brevid. Men det gick galant måste jag säga. Vi hittade rätt på första försöket. 
Vi började med att gå på bak- och choklad festivalen. Det första vi möttes av var stora chokladfontäner med olika sorters choklad. Bara börja provsmaka. Sen följde mer provsmakning av diverse godsaker. Efter en stund tog vi en paus från godsakerna och tittade in på Hem- och villamässan. Där tillverkade vi en stol och fick beröm av snickarBjörn från Äntligen Hemma. Tittade även in till Leila och hennes butik. Filip tyckte det var så kul att vara i snickarhörnan så han avstod från att lyssna på Måns Zelmerlöv. Han snickrade till sig ett snickarmärke och öven ett till brorsan. Innan vi gick hem hade han även hunnit med att tillverka ett päron av marsipan och jag handla lite inredning. 
Det var ganska skönt att hotellet låg vägg i vägg med mässan för vi var trötta när vi kom dit.
 
Efter en stadig frukost i dag gick vi på våran tredje mässa, Underbara barn mässan. Filip testade allt man kunde testa. Bla så byggde han en drake, inredde ett hus och gjorde en hinderbana. Vi shoppade och deltog i tävlingar. När vi kände oss nöjda tog vi bilen till Barkarby för att titta in till Lekmers butik. Men den gjorde oss ganska besvikna så vi åkte till BR på Erikslund istället. Och där hittade Filip den Beyblade han önskat sig. 
 
Så var denna födelsedagsresa slut. Men som Filip sa, Vi kommer tillbaka igen nästa år!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0