veckorna de går o går

Ja nu har det gått en massa veckor på sommarlovet och vi blandar fritt mellan nöjen och måsten.
Vi har bla varit till Parken Zoo för att titta på deras dinosaurieutställning. Valde dag med omsorg när nöjesparken inte skulle vara öppen men vad hade de gjort då? Jo de öppnade den ändå. Så när djurparken var gjord så blev det naturligtvis en stund bland karusellerna. Tycker de har en del konstiga längdregler där det inte behövs och Noel blev riktigt ledsen när han inte fick åka vissa. "Jag är ju inte liten jag är ju 4 år!"
 
   
 
Under midsommar var vi i Stockholm hela helgen. Det blev bla ett besök på Skansen. Kusinerna hade så roligt tillsammans och de minsta är så söta och så kära i varandra. "Vi är bästa vänner!"
    
  
   
 
Vi hann även med ett besök på Naturhistoriska och Cosmonova. Det var Noels första besök på Cosmonova och trots att han tyckte att det var spännande så somnade han gott under filmen om isbjörnar.
  
 
Sommarkillar!!!
 
 
När Anders skulle till Borlänge o jobba liftade vi med honom och gick på Framtidsmuséet. Det är en liten mindre variant av Tom TIts och Cosmonova. Vi utforskade kroppen, fysikens lagar, byggde och konstuerade samt lärde oss en massa om rymden. Igår frågade Filip mig om sandstormen på Mars som hållit på i många tusen år, det kom jag inte ihåg ett smack om men han hade visst lärt sig det och en massa annat på filmen vi såg. 
 
   
 
Denna vecka har vi varit på Lådbilslandet. Grabbarna tre hade en underbar och rolig dag. Det var så kul att se glittret i deras ögon när de berättade hur kul de hade. Morfar/farfar fick leka flottman med alla kusinerna.
 
  
  
Nu packar vi och njuter av vädret. Snart är det semester!!!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0