Full fart

Efter två hektiska dagar är det äntligen en vilodag. Skönt att bara kunna åka hem och laga mat i lugn och ro och inte ha hela kvällen planerad med matsäck mm.
I tisdags var det orienteringstävling här i Sura så då var det bara att packa väskan och ner och heja fram Filip. När de är ute på tävlingar blir det annars så sent att följa med så nu var det ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med denna nya sport. Filip var nöjd efter att ha hittat alla kontroller och avslutade det hela med att leka och busa. Till min stora skräck envisades han även med att klättra i träd, högt upp. Och där brorsan var dit ville även Noel.

   

 

Igår var det först fotografering med fotbollsskolan, sen fick det bli matsäck på Ekängen innan det var dax för fotbollsträning. Killarna avslutade det hela med att ha vattenkrig. Kan tro att det var trötta killar som somnade gott på kvällen. De hade nämligen haft hemlig utflykt med dagis. En avslutningsdag med de 15 som ska börja skolan. De hade haft det jättemysigt med lekar i lekparken, fika på Villa Vanilla och pizzabuffé på restaurang - samtidigt som de fick se på Nickelodeon. Filip var så nöjd och glad efter den utflykten.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0