Framtidsplaner

Igår fick jag hämta hem Noel som var hostig o hängig. Lite feber hade han även men när han sovit en lång stund samt fått både alvedon o hostmedicin var det full fart på honom. Tänk vilket underverk alvedon kan göra. Idag är båda grabbarna snoriga så det får bli lite lugnt o skönt.
På morgonen var vi till tågstationen för att lämna mormor o morfar som ska till Rom. Noel var i högform för han älskar verkligen tåg. Så han bubblade och tittade överallt. Allt gick bra tills tåget rullade ut från perrongen. Filip kom på att nu åkte de så han blev jätteledsen och Noel hakade på. Det var två superledsna killar som jag fick med mig i bilen.
Vi stannade på ICA och köpte med oss lite lördagsgodis samt gjorde oss varsin pastasallad att ta med hem. Blev riktigt gott!!!

Framtidsplaner kan vara bra att ha. Filip planerar redan nu för när han får träffa alla sina dagiskompisar igen. När de börjar i år 4 och börjar på Tuppen är alla samlade på samma skola igen. Att han har alla utom en kille med sig till Starbäck har han inte tänkt på eftersom de inte kommer gå i samma klass.

Resan till Stockholm o Dirty Dancing musikalen var bara så bra. Det var en ren nostalgitripp i tre timmar. De hade verkligen fått med allt från filmen. Alla klassiska scener o repliker. Kan bara säga en sak- gå och se den! Naturligtvis fällde jag även några tårar. För vem kan hålla de tillbaka när de skiljs åt eller när han kommer tillbaka o säger; Nobody put Baby in the corner.

                                    VRÅLSNYGGT Pascal Jansson och Emilia Ödling Runsteen är den största behållningen i ”Dirty dancing”.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0