Loka Brunn

Nu är vi hemma efter en härlig helg på Loka Brunn.
Det började med vin o frukt- och chokladkorg på vårat mysig rum. Sen blev det fika i salongen vid den öppna brassan. Det bjöds på scones och en massa olika hembakade bakverk.
Sedan tog vi oss till vattensalongen där vi bubblade och badade både ute och inne. Under kristallkronornas sken, i hagelskur och tillslut även under stjärnorna. Vi provade även på olika former av bastubad.
När klockan närmade sig åtta var det dags att gå upp och ta sig till matsalen för att avnjuta en tre rätters middag. Till förrätt blev det bakad gös - den var ingen höjdare.
Till varmrätt serverades det dovhjort, hjortkorv och mandelpotatispuré - MUMS!!!
Det hela avslutades med en chokladkaka och vinbärssorbet. Mmm den smälte i munnen.
Innan vi gick och la oss blev det kaffe/te i salongen medan brasan sprakade och trubaduren spelade.
Sen tror man ju att man ska sova gott men vaknade med ett ryck efter fyra timmar och sen blev det några timmars orolig sömn med många mardrömmar.
Frukosten var underbart god. Det fanns allt man kan önska sig och lite därtill.
Mätta och belåtna begav vi oss till vattensalongen för att bada och bubbla en stund innan det var dags för behandling. Kurbad och ansiktsbehandling/massage. Trötta och avslappnade tog vi sen farväl av Loka Brunn för den här gången. För dit åker jag gärna igen.

Att vi sen möttes av två glada killar när vi kom hem förgyllde vistelsen ännu mera. Mormor o morfar såg inte heller så slitna ut och de verkar ha haft en bra helg tillsammans med Mora Träsk, Mc Donalds och kusinbus.

Nu laddar vi om för den här veckan!

Killevippen!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0