kalas och trädgårdsröj

Igår firade vi min faster som fyllt 60 år. Först överraskade vi henne med att åka till Ramnäs där hon fick blåsa glas, en mycket fin skål blev det. Sen vankades det mycket god mat och tårta innan vi åkte hem trötta och mätta. Med oss hem hade vi en liten kille med bula i pannan och blodig näsa. Så kan det gå när man busar och snubblar på sina egna fötter...

Idag har Filip sprungit sin första orienterinsbana i skogen på egen hand. Sen åkte han iväg till sin kompis för att leka. Vi som var hemma har varit ute i trädgården och klippt ner en massa buskar. Vilken skillnad det blev. Nu vill man bara fortsätta och röja men nu ska här gräddas våfflor och kanske kan det bli ett bubbelbad till kvällen.

Det gick så bra ute med Noel för han lekte själv eller så ville han göra som oss och det fick han gärna göra. Han använde både sekatör och räfsa. Sen ville han hjälpa Anders att bära plattor och skrek glatt att de vunnit när de var klara. Just nu är han inne i en fas där han vill ha alla samlade runt sig så när Anders försvann för att hämta nåt eller han inte såg oss så var det många frågor om var vi var eller vad vi gjorde.

                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0