tält o äventyrsgolf

Här har det varit några bråda dagar med saker som skulle ordnas inför semestern. Det var bla bankbesök och då fick ungarna vara hemma med mormor o morfar. Därefter blev det 40 års kalas hos Thomas. Dit kom även Emelie o Joel med familj. 4 ungar i en tvåa... det gick så bra. De hade kul och när vi åkte hem undrade de alla när vi skulle kunna ses igen.
I fredags hade Filip o Anders en em för sig själva. De var på Media Markt o spelade spel o sen var de på Hälla o spelade äventyrsgolf. På kvällen skulle de sova i tält men det blev bara Anders som sov där för lite läskigt tyckte Filip att det var. Men de hann iallafall fredagsmysa i tältet med spel o ostbågar.
Idag har vi packat och gjort klart inför avfärd imorgon. Noel fick följa med mormor o morfar till Ramnäs på hantverksdagar. På em tog Filip cykeln själv ner till mormor o morfar. Strax därefter fick jag ett telefonsamtal. Vi fick komma in i huset redan idag om vi ville. Mormor, morfar o Filip har således redan åkt och vi åker i morgon. Det var lite tungt att säga hej då och några tårar kom det. Noel var helt förtvivlad när de åkte för han ville var med Filip o morfar.
Nu är allt klart och vi kan ta det lite lugnt. Ska bli så skönt att få komma bort ett par dagar. Hoppas på mycket sol o bad.
 
Ha det gott!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0