Tällberg

I år bjöd äntligen Tällberg på snö. Det brukar alltid vara regn när vi är på besök men nu var det så vackert.
Vi startade vår resa redan på fredag förmiddag med att åka till Avesta och fynda på outleten. Sen blev det mat på Kupolen och brödköp i Leksand. Filip som åkt med mormor o morfar väntade spänt på hotellet att alla skulle komma fram. När alla var samlade blev det fika och sen blev det bad och bastu innan det vankades trerättersmiddag. Först serverades det röding, till varmrätt var det lammfilé och till avslutning blev det citronsorbet. Mmmm det smakade gott och det var 11 mätta människor som slog sig ner i samlingssalen. Ungarna spelade biljard och lekte i lekrummet innan vi en efter en valde att gå o sova.
 
Lördag morgon sov vi länge och sen låg vi kvar o myste i sängen innan det vankades frukost. Mätta o belåtna begav vi oss ut i snön och åkte pulka. Efter en timmes lek var det skönt att komma in i värmen igen. Efter lunchen som bestod av fläskfilégryta blev det vila. Jag o Thomas valde att ta en shoppingtur och fyndade en del. Eftermiddagen bestod av mer bad och bastu innan det vankades julbord. Oj så gott det var. Med fulla magar slog vi oss ner framför brasan i gillestugan med våra efterrättstallrikar från buffébordet. Ungarna tittade på film en stund innan trubaduren satte igång. Noel njöt av musiken medan Filip spelade in en reklamfilm.
 
Söndag morgon bjöd på sol och god frukost. Medan vi packade gick de stora grabbarna och spelade boll i gympasalen och Noel o Vilma lekte i lekrummet. Sen var det dags för hemfärd. Noel o Filip somnade gott i bilen och vaknade först i Ludvika när vi skulle äta.
 
 
 
Detta är bara en av Filips alla filmer han gjorde under helgen. Vad ska det månne bli av denna kille?

Kommentarer
Postat av: Sussi L

Å va ni verkar ha haft de sköööööönt! Härliga bilder också :-) Å en fantastisk film av Filip!Va duktig han är att både filma och prata om det han filmade.

2012-12-04 @ 22:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0