Äntligen hemma

Ja så är vi äntligen hemma igen efter en liten dramatisk hemresa men mer om det senare. Vi har haft 11 underbara dagar i både Laholm med omnejd och på Legoland. Får nog börja från början för det finns en del att berätta.
 
Redan på lördagen fick vi ett samtal att vi kunde komma för de andra gästerna hade redan åkt. Filip som skulle sova hos mormor o morfar och sedan åka i deras bil för således iväg på lördag em. Det kändes lite konstigt att släppa iväg de men vi visste ju att vi skulle komma efter redan dan därpå.
Klockan nio rullade vi iväg. I Vadstena blev det lunchstopp och vid fyratiden var vi framme i Vallberga vid ett fantastiskt hus.
Det blev en lugn kväll i huset.
 Lunchstopp i Vadstena.
 Vårat semesterhus.
 
På måndagen hade de lovat mulet väder så vi tog bilen in till Ängelholm och gick på deras järnvägsmuseum. Himmelriket för Noel. Här fanns allt om tåg och järnvägen. Bla fick vi följa med på tågets utveckling från att det eldades med kol till dagens X2000.
    
Noel lekte med duplojärnvägen medan Filip testade den elektriska järnvägen.
 
Modell över hur det gick från häst o vagn till tåg.
 
VI fortsatte till hembygdsparken där det finns både lekpark och djur. Vi fick se en teater med Pettson o Findus. Då visade Filip hur stark han är i sig själv. Han satte sig längst fram brevid okända människor och sen levde han sig i teaterns värld. Han skrattade och pratade med Findus. Noel såg först lite tveksam ut men sen var även han helt uppslukad av teatern.
 
  
 
Tisdag morgon bjöd på strålande sol så vi packade badväskorna o drog i väg till Skummeslövsstrand. Det blev några timmar vid havet. I vattnet var det 16 grader men vad gjorde det. Bada ska man väl göra.
 Noel lycklig över att få sitta i stor stol och i morfars bil.
   Vattenkrig!!!
   
Sandlek och vattenbus.
 
Efter lite mat o siesta drog vi ner till Laholm för att uppleva lite barndomsminnen. Det blev glass och fontänlek innan vi drog oss hem igen.
 Noel vill göra som Filip och klättra upp i fontänen.
 
Även onsdag bjöd på sol så valet var självklart. Bada!!! Vi var där i fem timmar och jag tror att Filip var i vattnet 4,5 timme av de. Lite sandlek med brorsan hann han med.
   
  Glass ska man ha.
 
På kvällen åkte vi in till Ängleholm för att spela minigolf. Vinnaren fick bjuda på glass. De tre stora killarna delade på förstaplatsen. Noel var överlycklig när bollen kom i hål, oavsett hur det gått till.
   
  
 
Om man tröttnade på golfen kunde man gå ner till ån och titta på ankorna o båtarna.
 
Nej nu är det dax att göra kväller så fortsättning får följa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0