feberfri

I morse var Noel äntligen feberfri. Trodde inte det var sant när termometern visade på 36,4. Så skönt att febern har gett sig för dessa dagar har varit tuffa att se honom så utslagen. Nu behöver han äta upp sig och få tillbaka orken. Men ännu är inte matlusten tillbaka. Men snart så kanske...
Igår efter att ha sovit i ca 8 timmar under dagen vaknade han till och vill ha nudlar från Spicy hot. Sen lekte han en stund och pratade. Vilken fröjd det var för ögat.
Samma idag. Han har inte velat ha nåt under hela dagen men helt plötligt åt han spaghetti carbonara, bakade tårta och sen ville han bada med pappa o brorsan. Nu sover han gott.
Det gör förresten alla mina grabbar. Själv plockar jag lite inför morgondagen. Då ska vi ju fira våran lilla stora 3 åring. Helt otroligt vad fort det har gått.
För tre år sedan gick vi vid den här tiden på förlossningen och vankade. Värkarna kom o gick. Inte fick vi åka hem för barnmorskan trodde att det var en lurig bebis som fanns i magen och att det skulle gå fort när den väl ville ut, och så rätt hon hade. Från 5 minuter mellan värkarna till att han var ute på bara nån minut. Vet hur lyckliga vi var då och vet hur lycklig han kommer vara imorgon när han får sin efterlängtade bulldozer av sin bror. Älskar att göra mina barn lyckliga och se hur det glittrar i deras ögon. Då känns det bra i mammahjärtat!!!
 
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0