Viva la France

Vilken underbar helg vi har haft i Tällberg. Resan började dock inte så bra. Snöovädret gjorde att det tog extra lång tid men som tur var kunde vi se på Stora maskiner eller Kankan(traktor) som Noel säger. Väl i Tällberg blev det mycket lek och mycket god mat. Tänk att allt smakar så bra när man får gå till dukat bord.

Filip hittade kompisar, Simon och Buster 8 år och Noel fick en barnpassare, Elsa 6 år. Så Filip såg vi inte till så  mycket. Han skötte sig själv och kom om det var nåt. Han fixade tom att hämta saker ur vårt rum och låsa efter sig. Han börjar visst bli stor...

På lördagen vaknade vi till strålande sol så en promenad var ett måste. Men det hanns även med att bada och shoppa. Filip fick för sig att han skulle prova om han kunde simma, så utan armpuffar klev han rakt ut i vattnet och sjönk som en gråsten. Anders fick upp honom och Filip konstaterade att simma det kunde han inte.
 
På kvällen firade vi mamma som fyllde 60 år. Det firades naturligtvis med champagne och paket. Äntligen kan vi prata om resan till Paris som hon och jag ska göra. Spännande och nervöst är det. Hur ska det gå???
 
På hotellet finns det ett lekrum för barnen och ett fotbollsspel. Det blev många matcher runt det. Filip blev frälst! "Ett sånt här vi jag ha!!!" Noel fastnade för gungälgen. (Så ett hett tips inför hans födelsedag Kerstin, köp en gungälg från IKEA, han kommer bli överlycklig) Annars var han mest på upptäcksfärd. Trappor och dörrar är bara hinder man kan övervinna för att ta sig dit man vill.


   

   

   

    

   

Nej nu ska det utfodras lite och sen ska jag på blomkurs. Vårliga buketter ska jag visst göra idag. Mormor o morfar kommer och är barnvakt. Anders har åkt till England ett par dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0