sjukstuga



Ja nu har vi sjukstuga här hemma och har så haft sen i fredags. Det började med att Noel hostade upp en massa slem som han gör ibland så det tänkte jag inte så mycket på. Vi åkte till Busborgen med morbror, kusiner och mormor som planerat. Det blev en massa lek och nya upptäckter för Noel och Filip roade sig själv. Han såg vi inte röken av på två timmar. Vi avslutade dagen på Mc Donalds. Då kräks Noel igen. Eller rapar och sen kommer resten. Kunde inte avgöra om det var magsjuka eller bara en massa slem som skulle upp för det var bara segt slem som. Sen fick han feber och sov mest. Eller så var han arg för att han inte fick mer att dricka. Humöret är det inget fel på trots det.
Hela lördagen tog vi det lugnt. Noel både åt och drack och allt verkade gå åt rätt håll men på söndagen var han lös i magen och det är han än idag. Men nu är han piggare och äter. Febern är borta och han leker stundtals även om han sover en hel del.
Natten till tisdag var det så dags för Filip att bli sjuk. Att han fick magsjuka var det ingen tvekan om. Även han fick feber men är nu mycket piggare. Dricker och äter lite smörgås. Vill gärna ha lite godis. Men jag tror vi väntar ett tag med det.

Här kommer lite bilder från Busorgen.
   

    



Noel vill gärna göra som brorsan, sitta på hans plats och äta.


Kolla in Filips tunga. Han färglägger och det går visst bättre med lite styrhjälp.


Nej nu visas det film i sjukstugan.
Ha det gott där ute!!!

Kommentarer
Postat av: robin

saknar mina kusiner. Himla synd att man inte träffas oftare. Jag får försöka komma förbi när ni är friska!

2011-03-09 @ 20:38:08
Postat av: kim

hahhahahahah Noel, alltså guuuu va rolig!!!

2011-03-10 @ 20:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0