GOD JUL

Vill börja med att tacka för alla fina julkort som vi fått. Pojkarna är så stolta och glada över sina och nu sitter de på kylskåpet allihopa.
Nu har vi haft jullov i två dagar och det har varit riktigt skönt att bara få strosa runt och göra ingenting.
Igår skulle vi koka knäck i mikron och allt verkade gå bra tills vi tog ut smeten och botten på skålen bara löstes upp. Det var knäcksmet överallt. Tur att ingen av oss fick den på sig. Så det blev till att hacka loss knäck från både lådor och golv. Inte riktigt vad jag tänkt mig.
På em kom bror m familj över o fikade o lekte samt öppnade julklappar. En mysig em.
Idag har vi bara gjort det lilla vi inte hann igår inför julafton. Nu är allt klart. Skinkan är avsmakad, god, och allt är under kontroll inför morgondagen.
Barnen väntar på Tomten och framför allt Filip vill att det ska bli natt så det snabbt blir morgon igen.
Jag som har en liten föraning om vad som finns i julklapparna vet att det kommer vara en överlycklig kille i morgon. Om han dessutom får låna ett av brorsans paket så blir det toppen. Filip har nämligen startat ett band på dagis och han ska spela trummor, då kanske ni förstår vad Noel får i sitt paket.
Vill även dela med mig av vad somhände en kväll när A och Filip var ute och skottade. Grannen kom förbi och undrade om A hade köpt klart alla julklapparna. Filip tittar förvånat på A och säger; Va köper ni julklappar? Som tur var så fann sig A och sa att vi ibland måste hjälpa Tomten. Och det köpte Filip. Så fortfarande har vi en 5 åring som tror att Tomten kommer i natt med paket men att sen tar han hjälp av nån annan vuxen att dela ut de eftersom han inte hinner komma till alla barn på em.

GOD JUL ÖNSKAR VI ER ALLA OCH HOPPAS NI FÅR EN MYSIG DAG!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0