ville vessla

Gud vad dagarna går fort. Känns inte som jag gör annat än jobbar. När kvällen kommer och ungarna väl sover är jag för trött för att göra nåt kreativt.
Noel har fått ett smeknamn på dagis, vesslan kallas han. För att han är så snabb och tyst när han ger sig ut på sina upptåg. Leka med vattenkranarna är visst en höjdare. Mellan sina upptåg är han en riktig gosekille. Då charmar han alla, även personalen på de andra avdelningarna. Fick häromdagen höra "Jag hade förmånen att få ta hand om din kille idag" och det värmde gott i hjärtat.
Att båda killarna älskar att vara på dagis märks tydligt. Båda vill in så fort som möjligt. Nu vinkar även Noel glatt när jag ska gå. Skönt.
Filip har vuxit så enormt av att komma med äldre barn. Personalen är så kreativ och hittar på spännande saker. Bara en sån enkel sak som att alla barn fick välja mellan tre olika saker de ville göra på fm. Filip var lyrisk och berättade att han varit inne och byggt en jättestor tågbana som sen fick vara kvar i flera dagar. Han funderade redan på kvällen vilken lapp han skulle välja nästa dag. Nu har även funderingarna kommit om att gå hem till kompisarna och leka.

   
Noel gör hyss!!!

Imorgon ska vi nog gå till Brandkåren och hälsa på. Det var visst nån familjedag med Villaägarna. Sen är det även veteranmotorcykeltävling som killarna vill se.
På söndag blir det E-tuna. Anders ska tävla och vi ska väl heja på eller så blir det en tur till Tuna Park. Vädret får nog bestämma en del.

Filips fredagsfråga; "Varför får inte barn bestämma?"


Noel har lärt sig krypa på "riktigt sätt".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0