rockband och blodvite

Ungar är bara för härliga. Igår när jag hämtade Filip på dagis kom jag mitt i en rockkonsert. De hade startat ett band och tränade för fullt på att headbanga. De hade skrivit en sång om Bamse och skulle just till att uppträda. Så det var en motsträvig kille som jag fick med mig hem. Nu när jag lämnat honom satte de genast igång med att skriva mera sånger så vi får se om det har varit nåt mer uppträdande idag.
Noel lämnade jag blodig på haka och i munnen. Han ramlade på den knögliga isen hemma och hur jag än torkade så såg han ut som en boxare. Men han brydde sig inte om det utan ville bara in o leka. När sen vapendragaren Emme (Emil) kom samtidigt fick det gå undan.

Igår var jag på bio och tittade på Julia Roberts nya film. Hur jag än försökte nickade jag till inte bara en gång utan flera. Filmen var bra och tänkvärd så det var nog tröttheten som tog överhanden.

Nu är det bara en vecka kvar sen åker Anders till Kina så det känns som det är en del att fixa innan dess. Adventspynta, handla mm. Julklapparna är nästan klara så det känner jag ingen stress över.

Ha det!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0