norr över

Vaknade till sol och klarblå himmel. Packade väskorna med ombyteskläder (vet aldrig vad som händer) och mat och drog norrut.
Första stopp blev på Krusmyntagården där det blev lite lek och handling, älskar att köpa lokalt te.
Fortsatte mot Blå Lagunen där vi skulle laga mat. Blev ett litet stopp på vägen vid Lickershamn för att röra på oss och prova fiskelyckan.

 Ingen fiskelycka denna gång.

Väl framme vid Blå Lagunen tog Anders fram stormköket och chili con carnen värmdes. Tänk att det smakar så gott att äta ute. Filip kastade sten och Noel tultade bara runt och mös. Helt plötsligt upptäckte Anders nåt långt i vattnet. En orm - är ingen älskare av ormar precis men kändes ganska ok eftersom den var i vattnet. Men säg den lycka som varar. Helt plötsligt rasslar det till och vad får jag se. En orm som ringlar fram. Var inte speciellt pedagogisk i det läget. Skrek och hoppade medan hjärtat slog vilt. "Ta det lugnt mamma, det är bara en orm", säger Filip lugnt. Lilla älsklingen. Han har ju rätt. Men de är så otäcka när de slingrar sig.

   

    

Tog kustvägen mot Fårösund när vi åkte hemåt. Hittade ett nytt smultronställe. Långt ut efter en grusväg hittade vi en plats med karga klippor och en massa sten med utsikt över Fårö. Bara ett sånt där wowställe. Filip blev en bergsget och klättrade överallt och upptäckte nya saker. Vi hittade en egen rauk, en dinosaurier tyckte Filip att det var. Sen såg vi även en raukgubbe. Bättre än Hoburgsgubben.

   


Kommentarer
Postat av: Kusinerna Gustafsson

Tack för fina teckningen Filip och kortet från Pippi :-) Det ser så härligt ut på alla era bilder! Kramar från kusinerna.

2010-05-22 @ 06:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0