kvalitet eller kvantitet

Sommarvärme äntligen!!! Idag har vi äntligen kunnat njuta av både värme och sol samtidigt. Skönt. Känner att det stramar lite i ansiktet nu. Och mellan tårna finns det sand. Inte från nån strand men ändå...
Dagen har vi tillbringat ute såklart. På fm här på gården och direkt efter maten tog vi en promenad ner till Botaniska trädgården. Nu har det äntligen börjat blomma. Våren är ju lite senare här än vanligt. Så vi som hoppats på att få se rosor hinner nog tyvärr inte med det. Men det finns ju mycket annat vackert att titta på. Sen fortsatte vi till Almedalen för lek och skoj. Vi avslutade turen med en glass från glassbaren med 100 sorter att välja på. Beslutsångest är bara förnamnet.
Ikväll har Anders varit och tränat med mountainbikegänget. Lite kämpigt verkar det ha varit. Filip somnade 18.10 när han tittade på Bolibompa. Han var nog helt slut. Det tar på krafterna att vara i farten hela tiden. Noel somnade 19.30 så kvällen blir lugn.

  

Det pratas ju ofta om det ska vara kvantitets- eller kvalitetstid som man spenderar med barnen. Båda är bra på sitt sätt men jag kan se hur viktigt det har varit för våra barn att få spendera så mycket tid med oss båda två dessa veckor. Har ju två ganska mammiga barn men nu har de verkligen tagit för sig av sin pappa. Det är inte någon "katastrof" om jag lämnar hemmet utan de är helt trygga med pappa. Filip var ju lite reserverad mot Anders efter Kinaresan. Var lite osäker om han skull ge sig av igen men det har släppt helt. Han vill leka med sin pappa hela tiden. Mamma får stå för mat och nattning. Det är hans uppdelning på våra sysslor. Så i detta läget har kvantitetstiden tillsammans för vår familj varit helt underbar!!!

                         
                      
                                         Utsikten från Anders och Filips sovrum.
De startar varje morgon med att dra upp rullgardinen, öppna fönstret och lyssna på fåglarna. Mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0