Så har jag gjort det igen

Idag kom det två paket på posten. Ett från Fuji med de två canvastavlor jag beställt på ungarna. De blev såååååå fina. Är supernöjd. Kommer passa bra i sovrummet. Det andra paketet kom från Kalaspinglan. Beställde riddarpaket till Filips kalas i augusti. Vet att det är i tidigaste laget men de sommarstänger nu och öppnar inte förrän i augusti. Vill inte att det då ska vara slutsålt så vi missar detta nu när han är så bestämd hur han vill ha det. Riddarsakerna var bra så nu är allt klart, jag behöver bara baka en tårta. På nåt sätt ska vi väl få till en riddarborg. Älskar att göra tematårtor och kul med en utmaning. Älskar att anordna barnkalas har jag kommit undrfund med, kanske ska bli mitt nya yrke.


Har man ingen annan att leka med så duger brorsan. Här leker de riddare/sjörövare. Noel hajade snabbt att man skulle fäktas.


Bolibompa passar för alla

Tänk att jag gör samma sak varje år. Tar sandalerna och går en långpromenad som resulterar i blåsor och skavsår. Gjorde det idag igen. Hujedamig så ont det gör nu. Men om huvet är dumt får kroppen lida.

Vissa dagar inser man att barnen växer. Idag var en sån dag. Hämtade Filip på dagis och medans vi gick så cyklade han. Längre o längre bort på behörigt avstånd från mamma och med en stolt blick i ögonen. Han kände sig så duktig som fixade detta och jag kunde bara le och känna mig så stolt. Min stora kille!!!

Nu är renoveringen av killarnas sovrum på G. Pappa var här o hjälpte till igår och de kom en bit på väg. Längtar tills vi kan flytta och göra ordning. Har bott i detta kaos i 1 år snart. Tiden går fort ibland.

Idag är förresten sista dagen jag är föräldraledig. I morgon är jag arbetande men med sommarlov. Så bra har jag det!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0