Lådbilslandet

Vilken underbar dag vi har haft trots att det regnat på oss stundtals. Idag har vi nämligen varit på Lådbilslandet jag, Anders o Filip. Noel fick vara hemma med mormor.
Jag tror att Filip har varit i himmelriket. Han har kört långtradare, bil, glassbil, tåg, motorcykel, traktor, rallybil mm. Däremellan har det åkts karusell, lekts i lekparken och gått hinderbana.
Har kommit underfund med att Filip tävlar för sig själv i nästan allt och idag var det race med bilar. Särskilt på motorcykeln och i rallybilen var det tävling grabbarna emellan. Det prejades och stängdes så ingen skulle kunna komma förbi. Gällde att ha snabbast fordon.
Men jag kan inte sluta förundras över de små liven. Det kunde vara 25 bilar i farten samtidigt och ändå skedde så få krockar. De väjde och styrde och ibland förstod man inte hur de kunde undvika varandera men det gick. Det kanske var tur att alla vuxna var förbjudna på vägarna och att barnens regler gällde. De ser inga faror som vi gör.
Sen en stort eloge till all personal, så proffessionella och underbara med barnen. Jag såg inget barn som inte lydde de. De åkte snällt och parkerade bilen när åktiden var slut.
Vädret till trots hade vi nog en enorm tur. Fick höra att de haft ca 300 barn/dag förra veckan. Nu var det lagom många så köerna var inte långa. Då hann vi med desto flera åk.
Det bästa idag tyckte Filip var traktorn med välten. Vilken tur då att han fick just den som han önskade. Man vet ju inte vilken som är ledig när det blir ens tur...

   

   

   

Här följer två klipp hur det kan se ut när det är trångt på körbanan och hur elegant de läser problemet. Filip kör den stora långtradaren med gult släp.




Kommentarer
Postat av: robin

det där stället visste man ju inte fanns. Häftigt!!

2010-07-07 @ 08:39:55
Postat av: faster 1

men jösses vilka PROFFS

2010-07-07 @ 17:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0