04.19

Idag har Filip haft premiärbad i poolen. Vilken lycka det var för honom. Han badade o badade länge, länge, trots att han tillslut skakade som ett asplöv. Tyckte inte att det var så kul när han var tvungen att komma upp och värma sig. Imorgon har han blivit lovad vattenkrig med morfar. Det har han väntat på hela sommaren.

 

Har tänkt ta tag i Noels nattätning men har inte riktigt haft ork till det. Efter så många månader där jag vankat med honom på nätterna för att få honom att sova känns det ganska bra just nu att han äter och sen somnar om på en gång. Men det är väl dags snart. Han behöver inte den. En sak vi gjort är att ta bort flaskan vid 04-tiden. Får han den så äter han ingen frukost och då blir det snett hela dagen med mat o allt. Det gick förvånansvärt enkelt att ta bort den. Två nätter har han tom sovit över den tiden. Skönt! I natt var det istället Filip som 04.19 frågade mig var hans skor var. Han pratar i sömnen ibland och inatt hittade han uppenbarlingen inte sina skor. Efter det så låg jag vaken.



Filip är fotografen.

Nu är det färdigmålat i grabbarnas rum. Blev så fint! Nu ska det bara in golv o lister. Just nu är Anders o köper säng till Filip. Hade tur o hittade en sån Filip vill ha på Blocket. 

 Tjuvtitt på färgerna.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0