Rutiner

Ja så är alla helgdagar slut och vardagsrutinerna infinner sig så smått igen. Filip har börjat på dagis igen, med viss tvekan, och Noel och jag har varit på Öppna förskolan. Tänk vad det har hänt saker med de små på ca 1 månad som vi inte setts. Fort går det.

Idag har vi varit nere hos morfar o sagt hejdå för han åker till Barcelona på fredag med Magnus. ( en tidig 60-års present) Filip öppnade pizzarestaurang och fick genast hjälp av lillebror till hans stora förtret.



Noel har börjat gå efter möblerna nu och ibland så släpper han taget och står hur stadigt som helst. Har man dessutom ett lock att äta på så glömmer man gärna bort allt.





Här hemma har vi fortfarande en kock som lagar underbar mat varje kväll. 

 

I söndags var vi på julgransplundring men tro inte att Filip tog ett enda danssteg. Nej han väntade på Allis som tyvärr inte kom. Han lekte grotta med Anton under bordet, tog lotter och fikade. Han hade kul på sitt sätt. Och även om man inte dansade fick man en godispåse av Tomten. På fredag är det dax för plundring på dagis. Kanske han dansar då, eller inte!!! Spelar inte så stor roll bara han är nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0