2010

Ja så är det då ett nytt år, 2010. Det tar väl ett tag innan man vänjer sig vid det. Ska man sammanfatta 2009 så är det största som hänt vår familj lilltigerns ankomst. Ett nytt liv att ta hand om och en omställning för hela familjen med ännu en medlem. Nu ser vi fram emot 2010 och vad det kan ha i sitt sköte. Men en sak är säker, vi ska ta tillvara på varje sekund. Och njuta.



Gårdagen blev precis så bra som vi ville ha det. Ungarna lekte och stojade om varannat och vi vuxna kunde ta det ganska lugnt. God mat o dryck samt trevligt sällskap. Kunde inte bli bättre.

 korv- och köttbullespett förbereds

 Noel borstar tänderna

 Dax för mat

 Bom chakala dans med Sid i Ice Age

 Allis. kom ska jag läsa en saga för dig.



Bom chakala dans

Denna dans fick vi se många, många gånger. De tittade och härmade Sid. Igen, igen sa de när den var slut.

Klockan tio var ungarna trötta så då skildes vi åt med kramar och önskan om gott slut. Sen kröp vi ner i sängen och en efter en somnade vi gott. Jag vaknade dock klockan tolv till bomber och granater, nej till alla raketer som smälldes av. Noel har passat på att äta så gott som hela natten, iallafall varannan timme. Han som hade magrat ur efter sin matvägran börjar nu få tillbaka dubbelhakan och magen. Inte så konstigt eftersom han nu äter som en häst. Men det känns bra. Det är inte kul när de strular med maten.

Nu är de stora i Snickarbacken och åker bob. Noel sover och jag plockar lite. Skönt med lite tystnad.
Ute är det så där härligt vintervitt. Vilken bra start på 2010!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0