inställt

Tänk vad kinkiga barn blir utan sömn. På fm åkte vi till toys r us med mormor. Filip skulle visa vad han önskade sig när han fyller år (väghyvel). Noel somnade aldrig i bilen och vägrade sova i vagnen när han fick se alla leksaker. Han ville oxå undersöka och trycka på allt. Följde blev att han somnade efter maten och sov även i bilen hem. Trodde att det skulle räcka men icke. Han har varit gnällig ända sen vi kom hem och äntligen fick jag honom att somna. Lite sent kanske men hellre det än att ha en grinig unge.
Han är fortfarande i behov av att sova två ggr/dag och hur ska det nu bli på dagis? Vet att det brukar rätta till sig ganska snabbt och vet att han får sova även fm där om han vill det. Men skulle tycka det vore skönt om han bara sov efter maten. Det är lite pusslande med hans fm-sova.

Det blev ingen topptur för Anders idag. Han fick vända efter ett tag för hans kropp var sliten efter gårdagen. Hoppas han kommer upp en annan dag.

Vi hoppas regnet håller sig borta i morgon för vi har planerat en tur till Sala och den roliga lekparken. Kanske hinner vi med lite shopping med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0