fredag igen

Så har ännu en vecka gått. Kommer ihåg känslan från förr när det bara var måndag och fredag, iallafall kändes det så. På måndag börjar en ny fas i vårat liv. Inskolningen är över, Anders börjar jobba och vardagslunken startar. Då är det inte bara mig själv att få ordning på på morgonen utan även två kottar + en tid att passa. Ska väl gå det med. Lite inkörningstid bara. Men först har vi en härlig helg att njuta av.
Filip ska ju bli fyra år och som han har väntat. Tyvärr hinner nog inte roboten komma, har kommit på villovägar på posten, TYPISKT! Tur att det finns lite andra paket som väntar. Han vill gärna gå på skattjakt så de får blir till att följa karta för att hitta paketen.

Igår var vi o provade sängar och efter lite kompromisser (tack Anders) så är vi överens. Hann även med att titta på spis, kyl och frys. Måste köpa nytt och spisen är NU, Noel sätter på den och trots byggda hinder har han lyckats ta sig in. Farligt, farligt!!! Måste även byta värmesystem innan vintern, puh! Varför måste allt kosta så himla mycket pengar??? Trodde jag skulle bli rik nu när föräldraledigheten är slut...

På jobbet är det lite rörigt. Ny personal, nya elever och ny skola. Att det sen saknas möbler och material gör inte att det är mer lättarbetat. Så just nu är det även ganska rörigt i mitt huvud. Mer än vanligt är väl bäst att tillägga. Lite struktur på tillvaron skulle inte skada med det kommer väl kanske så småningom.

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0