vårfriserad

Tänk er känslan när viljan och orken att göra nåt tex städa bara kommer över en. Den känslan fick jag igår. Mamma var här hela dagen och hjälpte till med barn och strykning, TACK SNÄLLA MAMMA, samtidigt fick jag en chans att röja i källaren. Det kändes så bra och så renande. Har varken haft lust eller ork att göra sånt men i och med detta så fick jag lusten tillbaka. Var så härligt att få lite ordning i oredan. Passade på att dammsuga medan jag ändå var i gång.
Idag har jag röjt lite mera och gjort plats till Filips tågbana som nu mera har sin plats i källaren, Noel tycker alltför bra om den för att låta den vara ifred.
Sen har jag haft två sköna timmar hos frissan. Har ordnat peruken lite. Ljusare färg och lite kortare. Nu kan solen få bleka det lite till. Blev väldigt nöjd med resultatet och det är inte alltid som jag blir det.
Ikväll ska vi bara vara tillsammans hela familjen för imorgon far Anders till Kina. Vi kommer sakna honom men tror att han kommer få en härlig upplevelse och är lite avundsjuk. Men inte på flygresan. För lång för min smak. Födelsedagar får vi fira när han kommer hem.

Sayonara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0