Doktor

I går var det dax för föräldrarmöte på dagis. Det vankades diskussion om maten med den ansvarige och det var kul att se när hon ställdes mot väggen av en kunnig förälder. Det hade hon nog inte väntat sig. Ingen glass på fredagar för fetman från Amerika är här - det finns väl andra saker som är värre än den lilla pinnen. 

I dag var det så dags för den andra sprutan för Noel samt läkarbesök. Sprutan får vi vänta ytterligare nån vecka på för det ska helst ha hunnit gått två månader mellan tillfällena men doktorn fick vi träffa. Noel la på stora charmoffensiven och pratade för fullt. Stetoskopet ville han gärna smaka på. Godkänd pojke blev betyget och en massa skratt och leenden.
62,5 cm lång och ca 6,2 kg. Liten blir till stor.

     

Det händer mycket i Noels liv just nu. Han plockar med saker och upptäcker med både händer och mun.
Bada är underbart. Man ser hur han njuter. Ligger och sjunger för sig själv medan benen och armarna går i ett. Söndagmorgnar är en favorit när vi får åka till Kolbäck och simma.

Filips hööjdpunkt i veckan är nog när det är gympa. hela han spritter av liv och efter en timme är han alldeles svettig. Det är en fantastisk syn när hela hallen är fulla av små kottar och föräldrar som på ett eller annat sätt är engagerade i balansgång, klättring etc. Full koncentration hos de flesta. Flickorna i söt gymnasitkdräkt med tyllkjol och killarna i fotbollsdräkt. 

 

Bilen är fixad. Batteriet var stendött så vi fick köpa nytt. Sen är det ju bra om man kommer ihåg att koppla in alla kablar.

Kommentarer
Postat av: faster no 1

de är rätt ungar ska inte äta glass, de ska bara jag...

2009-09-19 @ 15:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0