Viking Line

Igår var det en lång dag full med massor med lek o spel. Dagen började halv fem då Noel väckte oss. Full fart med dusch och frukost innan vi gav oss i väg kvart i sex. Noel somnade gott medan Filip var förväntansfull och orolig. Med lite marginal äntrade vi Isabella.
Vi startade med lite morgonfika innan lekrummet öppnade. Fílip valde glass o coca cola. Vi andra tog kaffe/te. Men båda gick bra. Noel passade på att sova en stund.

 

Sen blev det lek, spel och bus för hela slanten medan vi sakta gled över vattnet i solskenet. När såg vi solen senast??? Både Ville Viking och Svamp Bob Fyrkant kom på besök. Många barn ville hälsa på dem men inte Filip. Han tittade på de på tryggt avstånd. En liten klapp på armen blev det innan de gick.

  

Klockan elva blev det buffé. Mums vad mycket god mat det fanns!!! Behöver jag säga att vi åt mycket.
Var ju tvungen att smaka på det mesta.

   

Nu börjar Filips ork att ta slut så han vilar med sina nya kompisar.



Efter maten var det dax att byta båt o åka hem till Sverige igen. Amorella bordades.
Nu började krusningarna göra sig påminda så jag o Filip gick ut för att jag skulle få lite luft och mota bort yrseln. Men det blåste så mycket så Filip blev rädd och ville gå in igen. 

 

Eftermiddagen fortsatte med lek och spel. Bollhavet var enormt och där hade vi mycket skoj. Gick till Fun club och drack drink samt dansade. Passade på att handla i Tax free. Blev både godis och duplo samt dryck.

  '

Men till slut orkade inte Filip mer utan slocknade i vagnen. Noel passade på att busa lite med pappa.

 

Klockan sju var vi i Stockholm och då tog vi bilen hem igen till Sura. Somnade gott men sen har Noel kinkat. Tror det är fler tänder på g. Så idag är vi lite trötta och slitna. Det blir nog lugnt idag. Ska tända ljus och sen blir det kalas.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0