ny skola

Idag var då dagen när jag skulle få veta var jag ska jobba till hösten. Hade önskat få vara kvar i Ramnäs men så blev inte fallet. Ska istället börja på Starbäcksskolan, den skola som ligger närmast oss och som Filip troligtvis börjar i om tre år. (man kan aldrig vara säker hur sura kommun tänker) Starbäck är den enda skola som jag inte varit på och det känns både spännande och nervöst. Nu är det inte bara jag som är ny utan i och med omorganisationen är vi ganska många nya och flera av de har jag jobbat med förut. Det blir en ny utmaning i arbetslivet. Bäst att tänka så, har ju bytt arbetsplats så många gånger och det brukar bli bra. Kommer dock att sakna mina kompisar i Ramnäs. Måste nog åka och hälsa på de snart.

På förmiddagen var det babyrytmik och klädbytardag på öppna förskolan. Gjorde ett kap. Köpte overall till Noel för 20 kr. Alltid lika kul!!!

  

I Noels värld händer en hel del. Nu har han fått fart på gåstolen även framåt så nu är det inte lika kinkigt. Bara när han kör fast. Mer tänder är nog på väg för han gnager på allt och vill inte gärna äta mat. Bästa leksaken just nu är ett mjölkpaket. Banka på bordet är oxå kul, eller ta ut och in nappen, eller kasta leksakerna på golvet.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0