Home alone

Det gick mycket bättre än vad jag hade kunnat hoppats på att vara själv hemma med killarna. Men det var nog mycket tack vare mamma o pappa som förbarmade sig över oss. Vad skulle vi göra utan de?

Lördag morgon började med att Filip vaknade och saknade sin pappa så tårarna rann i floder. Men när han fått prata en stund med Anders blev det bättre. Efter frukost mm åkte vi till Eskilstuna med mormor o morfar. Det var Kungsgatans dag och en massa baluns. Filips lycka var gjord när han fick en brandstation och brandbilar. Sen blev det obligatorisk ridtur, clowner mm. Filip o clowner är inte så lyckat men utklädda djur går bra. Noel sov sig igenom Eskilstuna. Han vaknade bara för mat.

                                                                      

När vi kom hem blev vi bjudna på fika hos Anton m familj. Mmmm nybakade bullar. Filip o Anton lekte med brandstationen, inte tillsammans men brevid varandra. De hann även gå ut en stund innan regnet föll.

När vi kom hem efter en lång dag somnade Noel gott i sin babysitter medan jag o Filip åt mat.

                                                                             
Sedan blev det lördagsgodis och Robinson. Halv tio sov båda killarna gott och jag undrade vad jag skulle göra. Ovanligt med en stund för sig själv. Natten blev lugn. Noel vaknade bara tre gånger precis som vanligt.

 

Morgonen därpå tog killarna sovmorgon. Båda sov till halv åtta. Vad är det som har hänt???

Sen åkte vi till Åsby och tittade på blommor med mormor o morfar. Filip gick på djungeltur och fick utlopp för lite spring i benen. Sen köpte vi mat med oss hem från Lustigkulla, mums. Därefter sov vi en liten stund alla tre.

TACK FÖR EN UNDERBAR HELG MORMOR O MORFAR!



Kommentarer
Postat av: mormor o morfar

TACK SJÄLVS GRABBARNA GALIN FÖR ATT VI

FÅR VARA MED ER. VI LEVER VERKLIGEN UPP

VID SÅDANA HÄR STUNDER.

2009-05-25 @ 15:06:11
Postat av: faster no 1

seriöst

CLOWNER ÄR O förblir läbbiga

rätt där filip SE UPP för clowner

2009-05-25 @ 17:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0