full fart

Ja full fart är det minsta det har varit här i helgen. Det har varit fullt program med mycket skoj som har hänt.
I fredags kom familjen från Stolphusgatan hit på besök. Vi trotsade vädret och grillade hamburgare. Sen blev det innebandymatch, golf och saga. Ibland kan man undra vilka som har roligast, de stora eller de små. Vilken tur att vi kan ha lekrum i källaren. Lite ljuddämpande saker bara så kommer det bli ännu bättre.

 

I lördags åkte vi till Hallstahammar och Åsbydagarna. Vi klappade kaniner, red på häst och åkte hölass. Tog en tur till Skantzenområdet och där blev det vitsippsfotografering, fika och båtlek.

   



På eftermiddagen åkte vi hem till mormor o morfar och smakade mormors nybakade bullar. Mums!!!

Söndag morgon åkte vi och hälsade på Allis en liten stund. De hade så roligt så Filip ville inte åka hem. De fick följa med Icko ner i källaren och se när han sprutmålade ishockeyhjälmar och det tyckte Filip var så spännade.
Men det blev en kort visit hemma innan vi åkte till Tortuna kyrka och Adams konfirmation. Hade köpt små. söta jeans till Noel men de var alldeles för stora i midjan, får se om han nånsin kommer kunna ha de. Båda killarna skötte sig bra med tanke på att det tog över en timme i kyrkan. Sen blev det fika i Vrian och Filip fick busa av sig med Maja. Noel hade det tryggt och skönt hos sin faster och sina kusiner.

   

   


Stor och liten

När vi kom hem fortsatte det med besök av vår föredetta bvcsköterska Margareta som nu jobbar med farmor Kerstin. Hon kom med en blomma och ville titta på Noel. Hon saknade de här små liven som hon förut hade runt sig hela dagarna. Det var skönt att prata med henne en stund för han kan ju det här med barn och allt och henne "känner" vi ju sen tidigare.
Sen somnade familjen gott klockan nio. Noel överraskade sin mamma med att sova till 01.30 innan han vakande och ville ha mat. Men det tog han igen sen. Då var det varannan timme. Man får ju inte bli bortskämd heller.

Idag känner jag mig risig. Förkyld, huvudvärk och febrig. Nu blir det vila och te innan vi ska hämta Filip och åka till bvc. Noel på vägning och mätning, Filip på inskolning. Det är ju snart treårskontroll och då är det ju bra om han törs gå dit.

Provade babysittern till Noel eftersom han börjar vara mer vaken nu och vill vara med. Det funkade bra, men han är ju så liten. Han når knappt över kanten.


Kommentarer
Postat av: faster no1

MAILA bildernaaaaaa...



Gu va ajg ääälskar bebisar.. jag vill ha massor...



o filip oxå då fast honom vill ja inte ha .. en stund bara.. men bäbisar.. jag drömmer om dom



ge mig bildernaaa....



<3 <3 <---- hjärtan ett till dom var.. sådeså

2009-05-11 @ 16:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0