familjemedlem på rymmen

I morse strax innan dagis kom vi på att det saknades en kanin. Var kunde den vara? Sist vi såg den var på bvc så det fick bli ett besök där innan dagis. Till vår stora lycka satt kaninen där och väntade. Filip tyckte att kaninen hade varit busig som varit hos doktorn hela natten. Själv var jag bara glad att den hittades utan problem och längtade hem till frukosten. Det var den som jag fick hoppa över för att hinna få klart båda barnen innan nio.

Hur gick det nu då på bvc för killarna igår? Jo, Filip hängde med in och tittade nyfiket på vad som hände sedan gick han ut en stund och lekte med bilgaraget. Noel hade både gått upp i vikt, nu=3180 gr, och växt, nu=ca 50,5 cm.
Vi firade med att åka och köpa storebrorstårta. Det var en stolt kille som bjöd sin pappa på bakelse igår eftermiddag samtidigt som han kunde berätta att han varit och hälsat på brandbilarna med dagis. Han hade faktiskt suttit i den men inte velat åka med. Den hade både tutat och blinkat med lamporna. Så lyckan var gjord för den dagen!!!


Såna här lappar får vi på bvc för att kunna se Noels tillväxtkurvor. Det går spikrakt uppåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0