2 kvar

Nu har Skorpan snart fått namn. Igår kom vi fram till 2 som vi båda kan tänka oss så nu ska vi bara se vad som passar bäst. Skorpan är mer o mer vaken och med. Han tittar och följer med, lyssnar och tar in. Han har börjat få ligga i sitt babygym och när han är mätt och vaken går det ganska bra. Han sprattlar och gör ljud och ser ut att trivas ganska bra.



Vilken helg vi har haft. Anders har tränat i tre dagar, cykla, orientera och golf. Tala om att han har träningsvärk i dag. Men snart är det multisport tävling. Bara att ladda.

Filip har haft fullt upp. I fredags träffade vi Allis i lekparken och sen blev det pappatid på eftermiddagen.
I lördags åkte han till farmor och Torsten och de hade hunnit med mycket, bla hade de varit i lekparken och sen cyklat och tittat på flygplan. Sen blev det bad, Babben och Magnus Uggla innan de somnade. Hemma tog vi det lugnt. Tänkte hinna med en del men så blev det inte. Var rätt skönt att bara vara.
Igår hämtade jag, mormor o Skorpan Filip och sen åkte vi på marknad på Vallby. Vi fastnade hos hästarna. Det var ju så roligt att få mata de med gräs och lyckan var gjord när man även fick rida. 

                                                                                    

Efter fika i Träsket gick vi hem och tog det lite lugnt. Halv fem somnade Filip i fåtöljen och vaknade halv sju i morse. Han var nog trött eller tror ni?

 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Kul att se ögonen på skorpan. Nyfiken är jag

på vad han skall heta.

2009-05-04 @ 12:15:29
Postat av: Emma

Jag tror Filip ska följa med mig och rida/klappa hästar någon dag:-) Kul med lite hästintresse! Är oxå nyfiken på vad lillkillen ska heta!

2009-05-04 @ 14:08:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0