Inte optimalt

Nej, det är inte optimalt att ha med sig Filip till barnmorskan. Men idag blev det tyvärr så. Det var nåt fel på värmen på dagis så de hade bara 11 grader inne, så han fick föjla med mig.
Först skulle vi till barnmorskan och det var inte så populärt att gå in i hennes rum. Till det så var det även en elev med så allt tog lite längre tid än vanligt. Filip stod brevid mig och grät under undersökningen. Då går det jättebra att ta blodtryck, naturligtvis var det lite högt så jag får komma tillbaka imorgon igen. Järnvärdet var oxå lite lågt så nu blir det extra järntabletter, det är kanske därför jag varit så extremt trött sista tiden?
Mer spännande var när de tog blodprov, då tittade han nyfiket på. Men när det var dags att lyssna på bebisen började han gråta igen. Men allt var bra med den lilla och nu har den krupit ner men ännu är det inte fixerat.
När vi åkte därifrån pratade Filip glatt om vad vi gjort. Dax att fixa frukost innan vi kunde åka till jobbet. Resten av dagen har han varit en solstråle och nu har vi precis kommit hem och det är dags för vila.
Det känns som jag har gått på helspänn hela dagen, men det var nog starten som gjorde det. Får se om jag kan varva ner lite nu. Hade varit så skönt om blodtrycket oxå varit bra. Är egentligen inte så orolig för det men det är ändå skönt att få ett OK. Får väl se hur det är imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0