Film, film, film

Jaha en dag i sjuksängen snart till ända. I natt vaknade Filip och kunde sen inte somna om utan var mest ledsen och otröstlig. Han sa att han hade ont i ögonen så vi bestämde att vi skulle vara hemma idag. Hela dagen har mest handlat om att sitta brevid och trösta. Har inte fått gå många steg från honom.
Hade tid hos Birgitta (barnmorskan) idag och hade tur att pappa kunde komma en liten stund. Den stunden sov Filip så det blev ingen gråt. Hos Birgitta var allt bra så det gick fort. Nästa gång ska de sista proverna tas innan förlossning men blodprov är inte så farligt tycker jag. Huvudet var inte fixerat men som hon sa "än får bebisen röra på sig som den vill".
Vi har börjat diskutera olika namn men vi är inte överens. Tur att det är några veckor kvar. Filip fick ju vänta i två veckor på sitt så.........
Nu har Filip både sovit och ätit ordentligt och verkar lite piggare. När han vaknade såg vi att det runnit var ur ena örat på honom men han verkar inte ha ont. Ont har han däremot i hela kroppen. Växtvärk tror vi att det är. För nu har han dragit iväg på längden igen. Byxorna är korta och han snubblar på sina fötter mer än vanligt. Typiska tecken.

Kommentarer
Postat av: faster no 1

Luca eller ja de är fint.. katten heter de men Loke funkade inte...

Sarastina.. eller ok de är väl inte så bra

Inte håkan eller kalle de rimmar på inte roliga saker

Edwina, Ester, Byggare Bob, Greger (NÄÄÄ) Oden, Mimmi, sammi (flicka)

Undvik namn som slutar på y (de e dålig karma) och typ WT namn då blir dom fattiga.



Mio, Tinno, Kristall, Volvo, Blåvär, Snöflinga (nu ballar de ur, men man måste brainstorma då kommer de) Star, Vallmo, Cikada(o)



jaja..

hejdå

2009-03-11 @ 04:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0