Arvsanlag

Nu börjar det visa sig mer o mer vad Filip fått i generna från oss. Utseendet måste vara nåt hopkok men sen säger de att han fått sitt blyga, avvaktande sätt ifrån sin mamma och igår visade det sig vad pappa bidragit med. Långsintheten!!! Igår kväll blev Filip sur på Anders och var det fortfarande i morse när han vaknade. Inte förrän Anders sagt förlåt så var allt glömt. Vi var inte heller säkra på vad det var han var sur över men det kom han ihåg.

I fredags spontanbjöd vi över mormor o morfar på mat. Stackars mormor fick även läsa minst 10 böcker för Filip innan han var nöjd. Men de verkade ha ganska så mysigt tillsammans. Igår var det Anders som hamnade i boksoffan. Mamma Mu o Kråkan är en av favoriterna.


Idag ska vi ta en tur in till Västerås. Jag ska handla paket till alla aprilbarn medans killarna ska på fotboll. Det är bäst att lägga på lager för vem vet när BB väntar. Sen blir det besök hos farmor o Torsten.

Javisst ja. Igår mätte vi Filip och visst hade han blivit längre. Nu visade mätstickan på 96 cm så inte undra på att det blir lite mer snubbligt än vanligt.

Kommentarer
Postat av: kim

långsint... ha ha... ja... vem är inte de.



va rolig han är.

2009-03-22 @ 10:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0