1, 2, 3.....13

Återigen blir man förbluffad när Filip studsar bollen och räknar till tretton. Vad för han allt ifrån? Han slänger sig med begrepp, frågor o funderingar som man inte tror att en 2-åring kan. Men kul att se och höra är det.

Igår när Anders hämtade på dagis lekte Filip med två tjejer. Bilen deras var trasig, motorn var sönder och den läckte olja. Filip lagade den och sen blev han skjutsad till badhuset. Men medan han simmade kom han på att han hade arbetshandskarna på så de blev blöta. Härligt med fantasi!!!

Idag var vi till mormor o morfar och bjöd mormor på tårta (som hon beställt), blommor och en teckning. Mormor hade födelsedag och då ska man äta tårta. Mitt i all lek kom Filip på att han ville hem till pappa. Så han hämtade jackan och nu när han gosat med Anders ett tag så är det bättre. Nu är det Bolibompa och sen blir det sova för lillkillen är trött. Klockan 5 i morse satt han brevid mig på madrassen och väntade tills jag vaknade och gick upp. Han ville inte sova mera så vi hann med både frukost o Pippi innan dagis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0