Det hamras och spikas

Det har varit full fart hela helgen. I fredags börjades det att rivas tak och det fortsatte i lördags. All heder åt de som slet i värmen. Filip fick följa med upp på taket och titta och kunde konstatera att inte Karlsson bodde där.

    

  

Jag tog barnen, mormor, kusiner och åkte ner på samhället. Vi tittade på brandbilar och åkte karusell. Det klättrades och kördes i brandbilen och Filip hade nog kunnat vara där hela dagen. Han ville inte spruta med slangen eller prova brandmanskläder. Han fick vara brandmästare istället.

 Karusellen var lite otäck så Filip ville blil avsläppt.

   

I söndags var vi på marknad i hettan. Vi åkte tidigt men det var ruskigt varmt. Vi såg Magnus Samuelsson dra en buss, handlade lite och åt glass. Det blev även lottköp och karusellåk.

 Bilarna var bättre än kaffekopparna.

Efter lunchen åkte vi in till Bäckby där det skulle bjudas på mat och umgänge. Det blev en skön eftermiddag i skuggan.

  

Nu har vi flyttat ner till källaren så vi kan sova lite bättre. Noel passade på att somna i sin egen säng medan vi höll på och han brukar passa sina mattider men inte igår kväll. Jag skickade ner Filip o Anders så de kunde gå o lägga sig medan jag väntade på Noel. Kl nio skulle han äta men han sov så gott och vaknade inte förrän 2,5 timme senare. Då var jag ganska så trött. Men det är skönt att han börjar kunna sova i sin säng nu även om det är på mage.
Noel har verkligen förändrats denna vecka. Nu är han vaken mera och kan lligga nöjd i sitt gym och leka. Han är visserligen väldigt social och vill gärna ha nån att prata med. När han känner sig ensam gnyr han som en liten hundvalp.

På förmiddagen hade vi besök av Allis och Ullis. Det tog en stund innan de började leka men sen var det full fart.

 

Uppe på taket har det brakat och knakat. Stackars grannar. Halv åtta var det ett herransliv så det var nog ingen som kunde sova. Pga av oväsendet flydde vi till mormor o morfar vid lunch. Det blev mat och sova där.

 Även vatten behöver klippas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0