Tillbaka på jobbet igen

Nu är vi stora tillbaka på jobbet igen. Filip är hemma med farmor. Han skulle egentligen ha sovit hos henne igår men när vi skulle åka så blev han så fruktansvärt förtvivlad så han fick åka med hem igen. Det blev nog lite för konstigt för honom när vi först var där och åt och lekte med kusinerna och sen plötsligt så skulle alla åka utom han. Tur att farmor kunde komma hem till oss istället.
Igår var annars första dagen som han åt med lite aptit alla måltiderna och orkade leka och busa en stund. Han har magrat så mycket under den här veckan och det gör nog ont i kroppen för han säger aj när man tar på honom.
Själv vaknade jag utan hörsel på ena örat så nu både pratar och hör jag sämre. Härligt härligt!!!

I lördags var vi hemma hos mormor en stund medan Anders hjälpte morbror med flytten. Filip lekte med Anton en stund men gav upp när han inte ville leka med bollen. Istället tog han kameran och blev fotograf. Han gick omkring en lång stund och tog kort på allt möjligt. Zoomade och sen knäppte av. Ni ska få se några av hans kort senare. Ska bara ladda in de först.
När vi var på affären skulle vi handla brandmansmat för Filip ska bli brandman när han blir stor. Det såg så roligt ut när han gick omkring med en korg och valde vad han ville ha. Först tog han en chokladask, sen bananer till Anton och sen plockade han smågodis och det blev även köttbullar. Salig blandning. Om det skulle passa till en brandman vet jag inte men det passade till Filip!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0